Szépen nő azon magyarországi települések listája, melyek lakossága (legalábbis egy jelentős részük) annyira magába szívta a kormány menekültellenes gyűlöletkampányát, hogy amikor kirándulók, hazalátogató ismeretlenek, önkéntesek bukkannak fel a környékükön, azonnal a rendőröket hívják. Azt meg végképp nem tűrhetik némelyek, hogy valódi menekültek (bár migránsként jobb őket hívni, úgy még kevésbé értjük, kikről is van szó) töltsenek pár napot náluk. Csütörtökön délután “felbolydult csendes kisvárosunk élete, ugyanis egy nagyobb létszámú színesbőrű egyénekből álló csapatot láttak több helyen a városban” – ahogy cikkében fogalmaz a Ceglédi Panoráma. A portál egyik olvasója azt írta: “Jó estét! Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt! Kérem a...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Geci Orbán faszán nevelkednek ezek az agyhalottak magyarok. Mekkora szégyen!
Rockxy
@peterkelemen:
Semekkora a szégyen.
Akkor sem vagyok hajlandó szégyenkezni, ha az egész Cegléd összeszarja magát egy négercsapat miatt.

Szerintem sokkal nagyobb gond ez az uszító magyargyűlölet, amit ezek a szabadelvű demokrata nemzetmentők súgnak a fülünkbe.
peterkelemen
Orbán volt már kommunista, majd liberális mára meg már fasisztává vedlett a gazember. Vér fog folyni az már biztos, de nem lesz kegyelem a fideszesek írmagját is kiírtjuk.
division
A ráérős emberek állandóan a kiirtással fenyegetőznek, miközben nem veszik észre mennyire nevetségesek és szánalmasak. Ha pedig még abba is belegondolok hogy ezek jelentős részét mi tartjuk el miközben ők pofáznak, semmire nem vitték és ezért mások a hibásak, az én öklöm is ökölbe szorul...@durbincs:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.