Több újságíró ráharapott arra a hírre, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyon megvan: valahol szerepel az MNB mérlegében. Persze nem könnyű azt megtalálni, szóltak a híradások, mert a jegybank ügyesen eldugta.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Bokros az egyik leghitelesebb, legfelkeszultebb politikus, es bar a mozgalma nagyon kicsi, hosszutavon az ido ot igazolna.
Teljesen egyetertek Veled, ot nem reszegitene meg a hatalom, es vegre egy szakerto is lenne hatalmon.
Minden megszolalasara erdemes odafigyelni...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Hiába, a lopást nehéz jól elszámolni." Ez a lényege!
Equus
a nemzethy lejárató párt, a fidesz, kiegészülve a kádéjempé szemforgatóival együtt sem képes egy valóban jó szakemberrel szembemenni.
"Felelősségem teljes tudatában kijelentem: nem jól van ez így. Ha szerepel az elkobzott vagyon az MNB mérlegében, akkor az nem szakszerű, de még csak nem is törvényes. Ha nem szerepel, akkor pedig máshol kellene azt megtalálni – mégpedig az állam vagyonát kimutató mérlegben!

"Ha a Fidesz-kormány által elkobzott magánnyugdíjpénztári vagyont felhasználták az államadósság csökkentésére, akkor az immár semmilyen mérlegben nem szerepelhet."

Az ország nem járna rosszul, ha Bokros pénzügyminiszer, de akár mniszterelnök lenne.
kereső
Mert nincs (egységes) állami vagyonkataszter. Sose volt, annak ellenére, hogy évek óta beszélnek róla, hogy jó lenne látni, mekkora vagyon összpontosul az állam kezében. Utoljára 2009-ben Tátrai Miklósék készitettek állami vagyonmérleget-igen az a Tátrai,aki most börtönben ül sukoró ürügyén.
karma1
@Equus: Bokros az egyik leghitelesebb, legfelkeszultebb politikus, es bar a mozgalma nagyon kicsi, hosszutavon az ido ot igazolna.
Teljesen egyetertek Veled, ot nem reszegitene meg a hatalom, es vegre egy szakerto is lenne hatalmon.
Minden megszolalasara erdemes odafigyelni...:o))
karma1
@kereső: Azt nem tudom, hogy itt nalunk, ahol elek, milyen alapon mukodik maga az allami adorendszer nyilvantartasa, csak azt latom, hogy nalunk az adofizetok fele MINDEN adobol befolyt osszeg utja NYILVANOS, tehat nem lehet visszamenoleg semmit sem megmachinalni.
Minden negyedevben minden haztartas kap egy elszamolast az onkormanyzathoz beerkezett adokrol, es arrol, hogy mire koltottek, hany szazaleka maradt helyben, es hany szazalek ment a vizfejre, Auckland koltsegvetesebe. Es ha valami ezen nem tetszene nekunk, szolhatunk ellene - az onkori ulesek MINDIG nyilvanosak, ha kenyes temakrol kell donteni, a polgi kifejezetten elvarja a zemberek reszvetelet.
Equus
@karma1: messze vagytok Nyugat-Ázsiától csak ezért lehet ez így. :) Sekélyes ismereteim szerint arra nem zárják a kocsikat, ha benéznek a népek egy áruházba vagy egy kávézóba, sőt, a kulcsot is benne hagyják. ...ccc... borzasztó lehet úgy élni...
karma1
@Equus: Szeretnem a sekelyes ismereteidet picit boviteni: A lanyomek elmentek Aucklandbe 3 napra a Boss koncertjere, ERRE AZ IDORE (SEM) ZARTAK BE A HAZUKAT!
(Es meg a kutyajuk sem volt otthon, mert addig a baratnojeekhez vittek el.) Es ezt nem felelotlensegbol tettek, hanem mert nincs bunozes.
Valoban nem zarnak autot, sot, lehuzott ablakkal vannak a parkoloban...
Equus
@karma1: köszi... akkor az információm hiteles, független forrásból megerősítve. Javaslatot teszek hasonló gyakorlat bevezetésére a volt Magyar Köztársaság területén is.
karma1
@Equus: Meg nem javasolnam,... Esetleg a rejtett munkaero megsem olvasta ezen hsz-emet, es akkor Neked lottek...:o))) (Ill. az autodnak...) Nagyon hosszu folyamat kell ahhoz, hogy ezt megengedhesd magadnak,...:o)))
karma1
@Equus: MAr mondtam: gyere ide, kaja-pia-szallas-kocsi van, program van, es szajzar valamint "leesett a'll" szindromara dentistunk is van...:o))
Equus
@karma1: aztán majd megszeretek ott... és mi lesz Európával nélkülem?...
karma1
@Equus: Hmmmm... Internet van, repulo van, telefon van,...Hat legfeljebb peldat veszel Sorosrol, aki Amerikabol rangatja droton egesz Europat... Sot, az egesz vilagot, ahogy a mi csuti miniducenk "a'lliccsa"..
Neked meg majd Azsia is belefer, mert nagyon fiatal vagy...:o)))
Equus
@karma1: 24 óra, mire odaérek.. és többnyire egy olyan kuckóban, ahol egy csomó sosem látott ember van és ráadásul még csak nem is mehetek más helyre, mint ugyanannak a kuckónak egy másik szegletébe... brrr. Szétülöm a seggem, zsibbad a lábam, folyik az orra a mellettem ülőnek... Frankfurt... tolongás, csekkolás, várakozás... 11 óra Bnagkok... várakozás... újabb több óra Sidney... várakozás... aztán Auckland... Anya!, vigyél haza!!!
Equus
találtam egy tutti jót 54 óra 20 perc várakozással: Bp. Auckland! www.liligo.hu/olcso-repulojegy-budapest_auckland_nz/
Equus
@karma1: nem egyszerű Hozzád eljutni... :(
karma1
@Equus: Eloszor is: ketszer 11 es 3/4 ora , Europaban csak 2-3 ora, mig elersz valami nyugati nagyvaros repterere (Frankfurt, Orly, Heathrow, ), Inkabb Szingapur az irany, es a legjobb a Lufthansa es az Air New Zealand. Vagy a Singapore Airlines. Ott meg legeltetheted is a szemed a stewy-kon, mert mindannyian csodaszepek, 42 kilosak ekszerrel egyutt, a repteruk meg esszeru es csodaszep, aztan johet Sydney vagy Melbourne, (esetleg Brisbane), onnan 3-5 ora a repules, Auckland-ig vagy Wellingtonig (bar ez utobbit nem ajanlom, ha nem szeretsz repulni, mert a repulogep oda-vissza gyorsul fol a kifuto rovidsege miatt), aztan mar csak 2 ora repules le delre, onnan meg 40 perc autoval hozzankig. 26-28 oranal nem toltesz tobbet a levegoben, es mar 2 es fel nap alatt itt is vagy. Csutortokon kell indulni, szombat delelottre mar itt is vagy. Milford Sound, (egyejszakas tengeri kirandulas amerrol Cook kapitany felfedezte nyuzelandot) Wanaka (puzzleworld.co.nz, auto-repulo muzeum, 126-os polski es moszkvics autok megtekintese, TRABANTjuk NINCS!) Queenstown (shotover, esetleg motoros paplanernyozes, bungy jumping, borozok aktiv latogatasa, maori folklor, Te Haka megtekintese), Invercargill, (Tuatara muzeum megtekintese a 140 eves gyikokkal, valamint a Fastest Indian eredeti motorkerekparjanak megtekintese - mellekesen a ferjem unokatestevere volt o), aztan Te Anau Lake meg a Manapouri Lake megtekintese a vilagito kukacokkal, Hokitikan egy kis aranyasas, stb.)
Ja, gyere business classon, azon a legjobb ellatasa az Air NZ-nak van, ha nem, akkor kerd folyoso melle a jegyet, no jet leg ever...:o)))
Na, mikor indulsz?
karma1
@Equus: Aranyom, Aucklandtol meg 1600 km-re lakom,...:o)))
karma1
@advocat: Soha nem mondd, hogy "mindegy"! A vegelszamolasnal ugyanis ez a kis "konyvelesi hiba" az egyik vadpont lesz, kokemenyen!
Equus
szólok apámnak, h Új-Zélandnak nincs Trabantja, lehet, h ott lenne piac rá. Meg kellene egy kis apró a rep.jegyre, meg a kocsikölcsönzésre... és valszeg nem fogok viszajönni Európába, de a jogi dipó azért kellene...
karma1
@Equus: baraka.hu/Uj-Zeland-Deli-sziget Ez egy szuper program, nagyon jo kis tura, en mar parszor korbejartam - hat ezt soha nem lehet megunni...:o))) Kaikoura most nyitott ujra a 2016-os foldrenges ota, epp karacsonykor. Nagyon jo arnak tartom egy 16 napos utra ezt a tarsasagot. Motuekan a sogornonk lakik, en nem hagynam ki Hanmer Springs-et sem, mert isteni thermalfurdok vannak, piszok jo setalasokkal, isteni ettermekkel...:o)))

Szerintem a Trabantert itt senki nem fizetne, a muzeumba ingyenes felajanlasok utjan kerulnek be a kiallitott holmik, sajnalom...:o((((
karma1
@Equus: Ja, itt nem kotelezo a university vegzettseg az ugyvedseghez, hanem eleg egy polytech intenziv 2-3 eves tanfolyama is!!!
Kocsit nem kell berelni, van! De nemzetkozi jogsi kell, az 1 evig ervenyes, utana le kell vizsgaznod az itteni kresz szerint.
Qqberci
Nagyapám zsebórája is megvan, csak egy ideje Ivan Ivanovics zsebében ketyeg...
Equus
@durbincs: viselkedj, vagy szólok anyádnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.