Az Útinform szerda reggeli összesítése szerint a főváros környékén több fontosabb útvonalon van torlódás, Győrnél baleset lassítja a haladást az autópályán.

Az Útinform jelentése szerint szerda reggel a következő események lassítják a forgalmat az ország gyorsforgalmi, valamint fő és mellékútjain:

- Az M7-es autópályán az M0-ás autóúti csomópontban a főváros felé lelassult a haladás, valamint torlódik a forgalom a 10-es főúton az ürömi csomópontnál is.

Torlódik a forgalom Budapest előtt az M7-esen és a 10-es főúton

Fotó: police.hu

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 102-es km-nél Győr közelében egy furgon és egy személyautó ütközött össze, a furgon felborult. A leállósávot lezárták, közel 1 km-es a torlódás.

- A 474-es főúton a 3-as km-nél Orosháza belterületén egy személyautó biciklist ütött el, jelenleg félpályán halad a forgalom.

- Hegyeshalomnál az M1-es autópálya, valamint az 1-es főúti határátkelőnél a ki- és a belépő forgalom folyamatos, nincs fennakadás a közlekedésben.

Az Útinform útállapot-jelentése szerint "a nyugati határ mentén Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megye nagy részén esik az eső.

A csapadékos területeken vizesek, másutt szárazak, csupán elvétve nedvesek az utak.

A látási viszonyok mindenütt jók, csak Berettyóújfalu térségében képződtek ködfoltok.

Jellemzően szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, Komárom térségében közepes erejű szél fúj, a levegő hőmérséklete -1 és +4 fok között változik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.