Szerinte Magyar Péter akkor követett volna el hibát, ha nem száll be a budapesti küzdelembe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát belőled sem az Apád tanítása szól!Attól olyan messze vagy,mint a ha-mász mekkától!
RonaGyuri
Pas de deux vagy össztűz az ATV elővezetésében

Kocsis és Schiffer igencsak összehangzó MAGYAR-kodása

Schiffer András volt országgyűlési képviselő az LMO alapítója az ATV Start műsorában fejtegette meglátásait.
Szerinte „az elmúlt hetek fejleményei, tendenciái alapján és a politikai logika szabályai szerint Magyar Péter akkor követett volna el hibát, ha egyáltalán nem száll be a budapesti küzdelembe, valamint Nagy Ervin választása is logikus lépés. A volt országgyűlési képviselő szerint egy olyan párt, ’amelyik az eddigi ellenzék helyére tör’, nem engedheti meg magának, hogy legalább a fővárosban ne mutassa meg magát”
Meg kell említsem abbéli vélekedését, hogy: „Jó néhány százezer olyan magyar választópolgár van, aki méltán dühös a kormányra, ha úgy tetszik, tele van a hócipője azzal a zabrálással, amit a NER-lovagok folytatnak. Viszont azzal is tisztában van, hogy a magyar gazdasághoz nélkülözhetetlenek az uniós források. Magyarországnak ezek járnak, ezek nem könyöradományok”!
A Fidesz frakcióvezetője az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában mondta el, hogy … hogy ebben mennyi a véleménye és mennyit írtak elő neki azt most hagyjuk. Minden estre: „Ami most történik, az a baloldalon történik, az nem a mi ügyünk”, mert szerinte „jelenleg egy ellenzékváltó hangulat van az országban, Magyar Péter hirtelen jött népszerűsége miatt pedig nem nekik, hanem a baloldali politikusoknak van félnivalójuk, mert azon a térfélen zajlik egy átrendeződés az erőviszonyokban.”
Nála külön ki kell emeljem abbéli vélekedését Magyarról, hogy: „Szoktam olvasni a médiában, hogy második vonalas fideszes volt… hát én őt a hetedik vonalba se sorolnám, mert nem volt tagja soha a politikai struktúrának”!! =))
Ide kívánkozik az egyik fizetett hozzászóló bölcsessége is: „Meg kell védeni a nemzeti érdekeket, az európai őslakosság értékeit és a demokráciát a nyugati balliberális elnyomástól.
Isten áldja Orbán Viktort!”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.