Rettegve jártak órára a gyerekek, többen belebetegedtek a megaláztatásokba.

Víz alá nyomta, gyomron vágta diákjait egy magyar általános iskola tornatanára

Egy jó hírű nyíregyházi általános iskolában tanított az a pedagógus, aki úszásórán terrorizálta a gyerekeket – számolt be az esetről a Tények.

A férfi az ügyészség szerint rendszeresen megalázta a diákokat. Ha valaki nem volt elég ügyes, víz alá nyomta. Egy esetben gyomron is vágta az egyik gyereket, aki ezt követően hányt, de a tanár még ekkor sem hagyta békén, folytatnia kellett az úszást. 

A tanár módszerei olyan lelki traumát okoztak a gyerekeknek, hogy sírtak óra előtt, illetve akadt olyan is, aki osztálykirándulásra sem akart menni.

Az ügyben később várható ítélet. Az érintett iskola nem akart nyilatkozni, mert a tanár már nem dolgozik náluk.

A vádlott tagadja az ellene felhozott vádakat, úgy véli, összeesküdtek ellene.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@division: Nem mer fél hogy magammal rántom :)
kereső
@division: Mi köze annak,hogy egy "tanár"/aki biztosan nem pedagógus!/,terrorizálja a diákokat,hogy melyik iskola mennyi támogatást kap?Egyébként,te /ti hirdetitek nagy hangon a gyermekek egyenlőségét-akkor?,miért is ér háromszor annyit az a gyerek,aki egyházi iskolába jár?
division
@kereső: Igazából semmi, csak valahogy a magyar iskolákban több a balhé.
division
@kereső: Nem magyart akartam írni:-))) Úgyis tudod...
kereső
@division: na állj! Már megint elgaloppirozod magad.Te nem magyar vagy?Nem értetted meg az irást?A történetben,nem a gyerekek csinálták a "balhét",hanem egy felnőtt-aki,történetesen tanár.Undormányos dolog ebből bármilyen sejtetést megfogalmazni.Ennek a tanárnak a továbbiakban semmi keresnivalója bármilyen oktatási intézmény közelében sem.Akár magyar az az iskola,akár nem.Bizonyára érted,és tudod,hogy mit akartam irni.
division
@kereső: Természetesen értem és igazad is van. Azt azért hozzátenném hogy sok gyerek érdemelné meg hogy a tanár jól szájon vágja, de ugye a mai világban ezt nem lehet megtenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.