Kovács Zoltán azt is elmondta az Echo TV-nek, nem lesz újabb tájékoztató kampány a Stop Soros törvények miatt. A büntető járulék az áfa miatt lesz épp 25 százalék, és az önbevallás vagy elmaradása után az ügyészség és bíróság fog lépni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Miért? A Soros terv nem Sorosról szól?
Eladott Ország
Kovács Zoltán majdnem Konok Péternek született. Konok Péter süldő korában még nem a milliomosok hobbija volt a továbbtanulás, mert a betanított munkás-szakmunkás szülők aligha tudták volna finanszírozni az egyetemi éveket. Szerencsére mi összedobtuk a tandíjra valót.
1992–1993-ban mesterképzésen vett részt a Soros György alapította Közép-európai Egyetemen (CEU), 1996 és 1999 között pedig ugyanoda járt doktori iskolába. Természetesen az egyetem ösztöndíjasaként. Közben 1994-1995-ben Soros-ösztöndíjjal Oxfordban, a Queen’s College-ban kupálódott. Azóta a kormánnyal kéz a kézben megszavazta a nem-tandíjat, szidja Sorost, mint a bokrot és bármikor kiáll és bármit képvisel, amit utasításba kap. Kovács Zoltánnak van tizenvalahány millió forint megtakarítása, néhány hektár szántója, pár hektár erdője, házacskája, eze-aza. Azóta szép nagyra megnőtt és csak ütni kéne olyan nagy faszkalap lett.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Sámannus
Mi hegyezzük ki arra, hogy miért élhetetlen ez az ország?
Miattatok sz.rházi.
kereső
Tényleg, minden mészáros,vajna,széles ...etc.sajtó,tv,rádió tele van Sorossal.Szólni kéne már ezeknek az ujságoknak,tvk.-nek,rádióknak,hogy hagyjanak fel a hazugságokkal, ne járassák már le a kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.