A Miskolci Rendőrkapitányság zsarolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. István 53 éves helyi lakossal és 40 éves élettársával szemben.

A megalapozott gyanú szerint H. István 2008 évben kölcsönadott csaknem egymillió forint készpénzt egy helyi férfinak.

Az elmúlt idők legdurvább uzsorás ügye: 10 évig törlesztett, aztán a zsarolót a TEK terítette le

A sértett a kölcsönt a megbeszéltek szerint vissza fizette rövid idő alatt, ám

ekkor szembesült vele, hogy hitelezője szerint a megfizetett összeg mindössze a kamat volt

és a tőketartozása továbbra is fennáll. Később azonban a sértett nem tudta a korábban megbeszéltek szerint a törlesztéseket teljesíteni és így a gyanúsított további kamatokkal növelte meg a véleménye szerint fennálló tartozást súlyos fenyegetések és bántalmazások kilátásba helyezésével.

H. Istvánt a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei fogták el Miskolcon 2018. január 17-én, gyanúsítotti kihallgatása során tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

H. Istvánt kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

butler2005
Pont ugyanígy járt több százezer ember Magyarországon. Annyi különbséggel hogy a tőke tartozásukat a bankok a rendelkezésre bocsájtott összeghez képest, 10 év törlesztés után kb. 2 - 3 szorosára emelték.
Egy kis ízelítő a pénzügyi terrorizmusból: Az Intrum Justitia 19 milliárdot fizetett, a több mint 100 milliárdos nemzeti vagyon részét képező ingatlanokért, több tízezer család otthonáért. Tehát aki felvett 10 milliót, visszafizetett belőle 7 milliót, az most a bank szerint tartozik még 15 - 20 millióval, amit az Intrum Justitia 2 millióért megvett. De a zemberek nem vehették meg saját otthonukat 7 millióért sem. Ez is a népirtás minősített esete.
Ez a banda két választást nyert azt sugallva, hogy mint az önkormányzatok, egyházak és a végtörlesztők, a többi ember is 180 Ft.-on forintosít. Persze az érintett összes kormánytag és haveri kör 180-on saját-részre lezárta a hitel problémát. Majd azt követően megduplázták, triplázták az emberek tartozását, öngyilkosságba kergettek tízezreket, elüldöztek százezreket. Ez, amit csináltak terrorizmus a magyar nép ellen! Felelni fognak ezért!
Nem sül le a pofájukról a bőr ezeknek a képviselőnek becézett szarháziaknak. Ezek pofáznak, miközben minden pártban legalább a képviselők két harmad részének devizahitele volt.
Ők miért nem Ócsára költöztek? Vagy miért nem menekültek a magáncsőd intézményébe?

..minden út az MNB-be vezet...a devizában nyilvántartott hitelezésen keresztül...
"... A közgazdász úgy látja, életek százezrei mentek helyrehozhatatlanul tönkre, a fizetőképes kereslet nagyon hosszú időre megroppant, maga a bankrendszer működésképtelenné vált, kis- és középvállalatok tízezrei dőltek be, munkahelyek százezrei szűntek meg, és a Magyar Nemzeti Bank elvesztette a monetáris folyamatokra gyakorolható hatását egy hazug, csalárd termék bevezetése miatt.
Mert a devizahitel egyáltalán nem hitel, hanem egy olyan befektetés a hitelfelvevő részéről, aminek az a lényege, hogy az összes, kivétel nélkül az összes profit a banké,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.