Mielőtt 2030-ra (aztán 2170-re) aztán tényleg mi lennénk Európa motorja – esetleg még a németek –, jegyezzük meg csendben, hogy Orbán világa visszatérően és kivétel nélkül kudarcot vall mindenhol, ahol versenyben mutatkozik meg a legjobb – az agyondotált látványsportoktól kezdve általában az…

Forrás: hafr.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Két bölcs gondolat is van benne

Bár az igazat megvallva én nem a sárra, hanem valami hasonlóan viselkedőre asszociálnék

Az index.hu által szemlézett hafr.blog „Amihez Orbán hozzányúl, sárrá válik” című írásban két nagyon találó gondolat is van.
Egyfelől: „Orbán ellenérdekelt a versenyben, nem ért hozzá, és a hiányában bekövetkező -- etikai és anyagi -- romlást agresszióval, manipulációval és ’furfanggal’ pótolja”! Ami a furfangot illeti azt is orbáni értelemben, ahogy a találékonyság is nála a gátlástalansága megnyilvánulása.
Másrészt: „Tragikus, hogy az értelmiségünk mindkét oldalon elveszíti a nép vezetésének képességét. Az egyik bezárkózik, a másik megvezeti azt.”!
A bezárkózást misem demonstrálja jobban, mint a minapi Mandoky kijelentés visszhangtalansága! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.