Elfogadta az MSZP választmánya az április országgyűlési választásra a párt országos listáját, amit Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke vezeti, őt Molnár Gyula, az MSZP elnöke követi, a harmadik helyen pedig Hiller István áll.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nagy öröm ez mindenkinek!

nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-hazudjunk-hihetoen-elvtarsak.html/comment-page-1#comments
"Az MSZP nem azért bukott párt, mert a Fidesz legyőzte, hanem azért, mert egy olyan társadalmi-gazdasági modellt hozott létre a pártpénztárnoki rendszerével, amelynek következménye a fasiszta diktatúra lett. Ez a párt azóta semmit nem változott, azóta is a pártpénztárnoka és az általa kézben tartott pártelit irányítja, a pártpénztárnok bábja az elnöke, és a tragédiához vezető mentalitása is a régi. Mindezt átlengi annak gyanúja, hogy a két pártpénztárnok együttműködése nem ért véget, és az MSZP-t valójában a Fidesz irányítja. Jó esetben kettejük alkujának eredménye."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.