Bármilyen sok bizonyítékunk van, ahhoz, hogy a gyanú bizonyossággá váljon, kell még egy kísérlet. Vagy még négy. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Milyen alapon biztatják az ellenzéki pártok a már így is többszörösen átvert magyar népet, hogy menjenek el Orbán csalásokra felépített választására?

Az új választási rendszer tele van csalásokkal: régen meghalt szavazók, a határon túliak, lefizetések stb. Ráadásul az NVB is a kezükben van.

Az ellenzéki pártoknak a dolga nem ez lenne hanem az, hogy ezerrel szervezzék az ellenállást országszerte. Ráadásul Orbánékat nem leváltani kell hanem megdönteni az aljas rendszerükkel együtt.

Magyarország nem jogállam és nem demokrácia már régóta. Magyarországon jelenleg egy látszat demokrácia vékony mázával bevont puha diktatúra van, ahonnan már csak egy lépés lesz a kemény diktatúra, aminek során a határokat is lefogja zárni Orbán, aztán majd az mehet ki-be akiknek ők engedélyt adnak.

További milliók fognak elmenekülni az országból már ameddig tehetik. Elsőként pont az ellenzéki pártokat fogja Orbán szétverni. Ezt egyébként már elkezdte.Hová akarnak még visszahátrálni?

Minden valódi demokratának kötelessége harcolnia nem csak szavakkal, de tettekkel is. Jelenleg az összes ellenzéki párt önmaga ellen dolgozik, mert mindezeket nem merik kijelenteni holott ez a valóság.

A fidesz teljesen mindegy mennyivel nyerné például egy bojkott esetén a csalásokra felépített választást, mert mindenképp megnyeri. Eddig és most is azt tesz amit csak akar ilyen gyenge ellenzéki pártok mellett. Még mi kell a magyaroknak? Kemény diktatúra? Megkapják ha tovább gyáváskodnak. Orbánék már leépítették a demokráciát, szétverték a jogállamot, felvásárolták a média 95%-át, felvásárolták és szétlopták az egész országot, szétlopják az uniós pénzeket (következmények nélkül, büntetlenül!), eltörölték az Alkotmányt helyette egy fabatkát nem érő alaptörvény van, amit kényük-kedvük szerint módosítgatnak és létrehoztak egy csalásokra felépített új választási rendszert. Orbánék már régen állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre és ezt hagyták az ellenzéki pártok.

Nem tök mindegy a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.