Nemhogy haszna nem volt, úgy tűnik, inkább ráfizetett a lakosság a rezsicsökkentéssel bevezetett hatósági gázárra. Vendégünk az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan volt. Inkább ráfizetett a lakosság a rezsicsökkentéssel bevezetett hatósági gázárra. Nemhogy haszna nem volt, úgy tűnik, inkább ráfizetett a lakosság a rezsicsökkentéssel bevezetett hatósági gázárra. Vendégünk az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan volt. Inkább ráfizetett a lakosság a rezsicsökkentéssel bevezetett hatósági gázárra.

(Forrás: hirtv.hu, Yoda69 által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Equus: Bokros irta valahol: a fideSS okazta gazdasagi karok kiheveresehez 3-5 fog kelleni, az erkolcsi karok kiheveresehez 20 ev, viszont a generacios torzulasok kijavitasahoz mar 100 ev fog kelleni. Felteve hogy aprilisban sikerul oket megbuktatni.
Ha nem, akkor menthetetlen orszagga es tarsadalomma valunk.
Equus
@Yoda69: Bokros egy csöppet sem hülye Ember! Gyurcsány idealizmusát és az ő realizmusát összegyúrva lehetne ebből a félcigány országból Kelet-Közép-Európa Svájca... nélkülük csak egy redvás cigányputri lesz az európai város szélén... Aki teheti, és nem szereti az ürülékszagot, menekül belőle...
RonaGyuri
Sziszit még csak éretni vélem,

na de hogy a derék média min is csodálkozik

Az értelmezők szerint „Mert új a kapu és tudja, hogy oda kell mennie, mert ott az otthona, de elbizonytalanodik, mert nem ugyanaz a kapu van ott, ami még reggel volt.” – ez válasz arra, hogy miért is bámul az a bizonyos borjú?
No de min/mire bámul a derék matyar média?
Azt, hogy ártunk és qurmányunk ikonikus szerencsemalaca - na jó a szerencse túlzás erről a rémisztő kabala-figuráról – tényleg ennyire buta azzal kapcsolban kétség sem vethető fel. Ahelyett, hogy megpróbálta volna elsimmantani az E.ON ügyet, ügyet sem vetve a dologra, ő biza beleállt és beszélt. Nem csak, mint szokott marhaságokat, de méh magához képest is minősített baromságokat. De ő már csak ilyen! Ilyennek szeretik azok, akik szeretik! =))
Azonban azt végképp nem értem, hogy a média min csodálkozik? Ennyire amnéziások és ha-már még lusták is visszakattintani? Rezsi Sziszi előkerülése idején is már ismert volt, hogy a világpiacon jelentősen olcsóbbak az energia-hordozók. S az sem volt nagy titok, hogy milyen módszerekkel – magát a módszert mi annak idején a derék Széleséktől hallottuk első alkalommal: hogy kell egy 40-50 ezerért behozott gépből (néhány címke kicserélésével) negyed-millás terméket varázsolni =)) – igyekszik árunk és qurmányunk drágább alapárat elérni! =))
Equus
@RonaGyuri: semmit nem tudni a földgáz és a kőolaj bekerülési áráról, ahogy a Barátság Kőolajvezeték üzemeltetéséből származó haszonról sem.
RonaGyuri
@Equus: kinek? Mármint, hogy kinek mennyibe kerül? A primer árak ismertek, ahogy az is, hogy mennyi lesz belőle mire mi kifizetjük! =))
Azt persze tudjuk, már Sziszi kampánya kezdete óta, mert többen beszámoltak róla, hogy nem a szabadpiacon vesszük, s azt is hogy több kézen megy keresztül
Equus
@RonaGyuri: szerény ismereteim szerint $10 körül van kitermelési áron egy hordó olaj Bakuban. Pár centért már Bp-n, Schwechatban, Pozsonyban, Litvinoban van. Minőségben nagyjából a Brenttel egyezik. Többet hozunk, mint amit a hazai piac felvesz, gyakorlatliag olajexportőrök vagyunk úgy, h a hazai kitermelést teljesen visszafogtuk. Hogy vannak komoly tartalékok azt a penészleki fúrások éppúgy igazolják, mint a zsanai gázláng...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 15., 16:47
Forró: brutál kerek popsit villantott Dér Heni – fotó
Itthon - 2019. February 15., 17:03
Köd, pára és csípős hideg vár ránk