Szél Bernadett szerint a következő évtizedekről dönt az ország áprilisban az országgyűlési választásokon, a jelenlegi kormányzat ugyanis a jövőt lopja el.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje szombati, budapesti országértékelő beszédében – idézve Antall József egykori miniszterelnököt – úgy fogalmazott: 15 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni, de nemcsak a határon túli millióké, hanem az országot elhagyó százezreké is. Szerinte ugyanakkor Orbán Viktor 2 millió ember miniszterelnöke csupán, őt csak azok érdeklik, akik a Fideszre szavaznak.

Szél Bernadett: a következő évtizedekről döntünk áprilisban

Jelenleg Magyarországon nincs kormányzás – vélekedett –, most ugyanis a propaganda mondja meg a kormánynak, hogy mit kell tennie. Leszögezte azt is: ha ez a kormány elveszíti a bizalmat, tagjaira nem az ellenzéki lét vár, hanem a börtön.

Szél Bernadett a normális bérek biztosítását nevezte az LMP-program alapvetésének, de kijelentette azt is: az LMP-nek elege van mind a kormányzati, mind az ellenzéki térfélen zajló teszetoszaságból.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelt miniszterjelölt-asszony!
Kérhetném,hogy annak a 9.766.401 főnek kivánjon miniszterelnöke lenni elsődlegesen,akik jelenleg Magyarország határain belül élnek?Mi legyünk már az elsők.Mi,akik most másod-és harmadrendű állampolgároknak érezzük magunkat,pedig a pénz,paripa ,fegyver-ami most,és úgy veszem ki a szavaiból ,ha Ön lesz ennek az országnak miniszterelnöke,akkor is-számolatlanul áramlik ki országból az egyházakhoz,és családtámogatásokra a kettős állampolgárságú magyarokhoz a mi általunk megtermelt jövedelemből.
Nem ismerem a román család-és szociálpolitikát.Ön bizonyára igen.
Miért kapjon a kettős állampolgár a mi jövedelmünkből családtámogatást?,amit bizonyára megkap a saját államától is.
Itthon,alapszabály,hogy senkinek nem jár kettős ellátás.Akkor ott miért?
Nem,nem vagyok irigy.Csak teljességgel igazságtalannak tartom a belföldön élő családokkal,gyermekekkel szemben.
Ez a 15.000.000 millió magyar miniszterelnöke,egyébként is kellemetlen!emlékeket idéz bennem.
Az első ,demokratikusan választott kormányfőnk is ezt mondta.Ezzel kezdődött minden.
Legyen szives gondolja ezt át.
Vagy Ön is beállt a szavazatvásárlók sorába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.