Fekete-Győr András a távolból üzente: ütni-verni akarja a Fideszt a következő ciklusban. De ellenzékből. A mostani ellenzék szerinte tehetetlen. Őket akarja leváltani.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na ez a rossz Conchita-utanzat jol megmondta... Mindenki le lesz valtva, a gyerek ki lesz ontve a furdovizzel egyutt.
Magyarorszagon mindenki toketlen, - szerinte - es mindenre ok lesznek az egyeduli megoldas, mert ok ismernek olyan szavakat, mint szoftver, hologram, Diesel motor...
Istenkem, ha tudna ez az uj idiota, hogy az emberek mar kijottek a barlanbol - najo, nemelyek meg nem, de azok igy is jol erzik magukat, es a momentum szamara ok is elvesztek -, mikor fogja ez a hulyegyerek megerteni, hogy ma Magyarorszagon NINCS olyan ember, akit valamilyen modon ne erintett volna a Kadar, az antall, medgyesi, Gyurcsany , Horn kormany valamilyen politikai dontese, hogy az ember mikor megszuletik, akkor beleszuletik egy korszakba, politikai helyzetbe, amirol nem tehet. Altalanos iskolaba, gimibe is ugy jar, hogy NEM TEHET arrol, hogy milyen az az iskolarendszer, hanem csak a szulei tehetnek, ha elnezik, hogy egy hoffmannrozsacska, egy palkovics, egy orban mondja meg nekik, mi az erkolcs, mi a mindennapi torna, mindennapi enekles es foleg a loveszeknek epitett lo"terek szuksegessege.
Hulye Conchita 2, az emberek nem 25 eves korukban szuletnek, kialakult vilagnezettel, politikai hovatartozassal.
Majd ha erre rajossz, kezdd el olvasgatni Szechenyi eletet, Deak Ferencet, Karolyi Mihalyet, meg nehany nagy magyar eletrajzat. Aztan lehet baromsagokrol elmelkedni, hus-ver vagy hologram formajaban...
karma1
Azt hiszi persze a szerencsetlen firkasz is, hogy a magyarok annyira hulyek, hogy nem hallottak meg a hologramrol... Talan utana kellene menni az ilyen dolgoknak, es akkor kiderulne, hogy Gabor Denes talalta fel azt.
Ilyen otletekkel Fekete-Gyor csak a fiatalokat, azok kozul is a technikaban jartasakat es muveltebb reteget celozza meg.
Meseljen ezzel a technikaval egy BAZ megyei zsakfaluban... Mondanak, hogy milyen technikaval menjen vissza a mamajaba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.