Az ellenzék szerint az Elios csalásgyanús pályázatai az utolsó szöget jelenthetik az Orbán-rendszer koporsójába. Maffiagyanús, szervezett bűncselekmény-sorozat, az elmúlt 27 év legsúlyosabb, a legmagasabb szintet is elérő korrupciós ügye – így jellemzik az ellenzéki pártok az Orbán Viktor miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt érintő Elios- botrányt. Az ügyet az amerikai The Wall Street Journal robbantotta ki még januárban, amikor megírták: súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) az Elios Innovatív Zrt. által 2009 és 2015 között elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témához tartozik:
Egy igencsak releváns felvetés

Ha már sem a Bajnai, sem pedig a Simicska bűnbakolás nem jött be

A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója, túl azon, hogy egy remek címet kapott: „És akkor Németh Szilárd berágott, mert egy multi rezsit csökkentett”, az első témában az un. ELIOS dolgot firtatja, pontosabban a legfrissebb fejleményeket.
Jó szokásuk szerint a végén várják az olvasóik véleményér, pontosabban választást három eshetőség között. Ezek egyike igencsak relevánsra sikerült: „a kormánysajtó kiderítené, hogy az Elios Soros és Gyurcsány közös cége”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.