Nicolas Ilett korrektnek és kielégítőnek minősítette a magyar hatóságokkal való kapcsolattartást. Nicolas Ilett, a Csalás Elleni Európai Hivatalának ügyvezető igazgatója az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának a Magyarországot érintő OLAF-eljárások ügyében tartott zárt ülésén tényszerűen ismertette a folyamatban lévő eseteket, és nem támasztotta alá a vizsgálatokkal kapcsolatos ellenzéki érveket, állításokat és egyéb gyanúsítgatásokat – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Brüsszelben az MTI-nek telefonon nyilatkozva hétfőn.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tompik, Tompika belőled már megint kibújt a sötét bunkó

Az állampárt idétlen bohóca pattogott az MTI-nek

Hétfőn Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Brüsszelben az MTI-nek nyilatkozott telefonon annak kapcsán, hogy Nicolas Ilett, a Csalás Elleni Európai Hivatalának ügyvezető igazgatója elővezetésben az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága a Magyarországot érintő OLAF-eljárásokat zekintette át zárt ülésén.
A derék ikonikus Fidesz figura kijelentette, hogy „Nicolas Ilett, a Csalás Elleni Európai Hivatalának ügyvezető igazgatója tényszerűen ismertette a folyamatban lévő eseteket, és nem támasztotta alá a vizsgálatokkal kapcsolatos ellenzéki érveket, állításokat és egyéb gyanúsítgatásokat ”!
Nos csak a rend kedvéért:
Tényszerűen, azaz faktikusan = konkréttan, ténylegesen, kézzelfoghatóan, tárgyszerűen, tényekre szorítkozva
Hát igena tényeket sorolta, s nem úgy, ahogy te és ártunk és qurmányunk többi hablatyolója szokta a baromságait! =))
mackoka46
Nyomorultam abból indul ki, hogy miután elsikkasztották az OLAF pénzét is, a nyomozóhatóságokhoz megvesztegetett embereket tettek, nem derülhetnének ki az ügyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.