A luxemburgi külügyminiszternek nincs személyes gondja Szijjártó Péterrel, csak Magyarországot félti. Keményen lehordta Jean Asselbornt Szijjártó Péter, amiért a luxemburgi külügyminiszter a német Der Tagesspiegelnek adott interjúban bírálta a magyar kormányt. A Magyar Nemzet telefonon érte utol a luxemburgi tárcavezetőt, aki állítja, se Magyarországot, se magyar kollégáit nem gyűlöli. Csak látja, hogy az ország nagyon rossz felé halad.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ügyhöz írtam:

A magyar „diplomácia” diszkrét bája,

ja és a derék MTI-ről is sokat árulkodik

Az értékelők szerint „Érdekes módon” az MTI elsőbb közreadta, a derék külgarázdánk fröcsögését, majd csak ezt követően döntöttek úgy, hogy mégiscsak ránk is tartozik, hogy mi volt az, amire ez az idétlen kakadú így felhúzta a vizet.
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a Der Tagesspiegel című német lapnak a vasárnapi évértékelő beszéddel kapcsolatban mondottak szerint:
„Ez a hozzáállás illik egy diktátorhoz, akinek fontosabb a hatalom megőrzésére irányuló ösztönzés, mint bármiféle politikai erkölcsi tartás”,
illetve
„Magyarország feltartóztathatatlanul alakul át egy olyan országgá, amely elveszítette az emberi méltóság iránytűjét
A muzulmán vallás leegyszerűsítő becsmérlése ellentétes az EU-s szerződésekben rögzített vallásszabadsággal
Orbán Viktor a hazájukat a háború és a nyomorúság miatt elhagyni kényszerülő muzulmán menekültek elleni trágár félelemkeltéssel úgy tesz, mintha a kereszténységet védelmezné.
A magyar miniszterelnök kiforgatja a keresztény erkölcsöt, amelyet a testvériesség és a bajba jutott emberek megsegítésének elve vezérel”
Nos amire a mi derék Szájjártatónk hotva szokásos büdös paraszt tempót:
„Jean Asselborn gyűlöli Magyarországot, elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik
Ezen felül ostoba is
És a mostani nyilatkozatával minden határon túlment
A magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik
Az Asselborn-félék elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek
Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal közösen lebontanák a kerítést
Yoda69
Nagyon jol latja. Remeljuk sikerul az orszagot visszatolni a vakvaganyrol aprilis 8.-an

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.