Harmadával emelkedtek januárban a költségvetési kiadások, a bevételek pedig alig 10 százalékkal nőttek. Az előirányzat 14 százalékát elköltöttük az első hónapban. Az államháztartás központi alrendszere 2018 januárjában 192,8 milliárd forint hiánnyal zárt. A központi költségvetés hiánya 258,9 milliárd forint volt, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 49,8 milliárd forintos, míg az elkülönített állami pénzalapok 16,3 milliárd forintos többletet értek el - adta hírül a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Igen, az ellenzék nagyon "igyekszik".
tudode
Minden jel azt mutatja, hogy EZEK a többnyire szakbarbárok NEM ÚGY BÁNNAK a köz pénzével-, vagyonával, mintha az a MUNKAESZKÖZÜK LENNE!
.
Mivel "tökig" O1G átpolitízálta a RÁ BÍZOTT ÁLLAMOT, kis kivételtől eltekintve MÉG POLITIKUSNAK IS GYATRA egyénekkel turbózta fel az államot, azzal ellentétben, hogy 1998-ban, amikor Torgyán papa hozzásegítette a kormányrúdhoz, MÉG BEÉRTE AZZAL, HA MINDEN MINISZTÉRIUMBA egy politikai államtitkárral terhelte az államot, annak függvényében, hogy a TÁRCA ELOSZTÁSNÁL melyik koalíciós párt "delegált" minisztert!
.
Az MÚLÓBAN LÉVŐ NYOCÉVBEN kis kivétellel, ha egyáltalán van ilyen, többnyire SZAKBARBÁR politikusok nyűvesztik a bársonyszéke a PÁRTTITKÁR UTASÍTÁSAI SZERINT!
.
Osszunk, szorozzunk, kivonjunk abból, hogy ma már a nemzet Misikéjét is kiskorúsitotta az, aki úgy nyulkál a NEMZET PÉNZTÁRCÁJÁBA, ahogy "úri" kedve azt diktálja, mert.

----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést!
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.-
Aztán majd kiderül, ha kiderül, hogy OSZTOGATTAK, v FOSZTOGATTAK, amúgy statisztika szintjén.
RonaGyuri
@tudode: ja a maradékot is lehessen lopni! =))
tudode
@RonaGyuri: .

Ezekhez a már kiderült stiklikhez képest hol van a Nokiás doboz, ha egyáltalán volt ilyen, és a Schuslág pár tíz milliója, amiért a magukról elfelejtkezők elrettentő példaként MEGKAPTÁK A BÜNTETÉSÜKET!
.
De ma már lehet, hogy el lehet sikálni azt "is", hogy
.
---- Mélyebben belenyúltak az Elios pályázataiba, mint ahogy eddig látszott
444.hu/2018/02/20/melyebben-belenyultak-az-elios-palyazataiba-mint-ahogy-eddig-latszott
.
Úgy tenni, mintha NEM TÖRTÉNT VOLNA SEMMI!
.
És a leejtőn nincs megállás: a papi elfogadta a bányát, Antall József nem akart balhét emiatt, elsikálták! A vejt nem állította meg az após!

Részvétem EZEKNEK a telhetetlen, korlátot nem ismerő embereknek!
RonaGyuri
@Shikari: köszönjük az őszinte feltáró vallomásodat! =))
RonaGyuri
@Shikari: hiába no mindig hozod magadat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.