Karácsony előtt dobta piacra a Hegyvidéki Manufaktúra az ünnepi ajándék ügyben határozatlanoknak különböző színben kapható Orbán-gyertyát. Most, megérezve az űrt és az igényt, új termékkel álltak elő. Már kapható a Lőrinc-persely!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nyugi, lesz rá vevő. legalább 2 millió határonbelül, és néhány százezer Erdélyben.
Bízzunk benne, hogy interneten is rendelhető lesz. Ne kelljen szegény benti és kinti megrendelőknek, ahhoz hogy be tudjál szerezni, még ingyenvonatjegyet is mellékelni a Fidesznek. Persze közpénzből magánpénzzé átalakuló alapokból.
csipetke
Ez már mindennek a legalja.Ki az az elmebeteg,aki ezt megveszi?
papa.49
@namihami: A Lőrinc perselyen jól mutat az a vágás, most már csak eredetijén is el kell helyezni azt egy megfelelő baltával (stílszerűen) !!!
namihami
@papa.49: Szerintem neki bőven elég lenne az a bünti, hogy elvegyék tőle annak a maradékát, amit a Barátja egyáltalán nála hagy. Persze, az se kevés, de azok az összegek, amik felett ő rendelkezik (papíron), meg se közelíti a valóságot. Vissza kellene mennie kócot tekerni és rövid időn belül éhenhalna, mert már a munkától is elszokott.
Nem ő is a pénztulaj. Az igazi kártevő a barátja és annak a családi köre. Azokat kell (kellene) komoly vizsgálat alá venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.