A Modern városok program keretében meghirdetett soproni fejlesztések összértéke várhatóan meghaladja a 325 milliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelős államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Sopronban. Simon Róbert Balázs elmondta, hogy a 2015. március 25-én Orbán Viktor miniszterelnökkel aláírt megállapodás szerint a soproni beruházások a közlekedést, a történelmi belváros műemlék épületeine

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
1977- től már tervek voltak a gyorsforgalmiról a határkilépőig( BÉCSI UT ) de gyorsan meglett a kétsávos. is. Ja, csak igéretként.
Mondanom se kell 1989 után a városon átlépő forgalom nagyobb volt mint egyik másik keleti határon,( Határnyitás piknikk. stb. ugye ) ami itt a szivatást előidézte az a politika. hol kinek a kegyeltjénél legyen parkoló étterem. elkerülő kit is kártalanitsunkon nem tudtak megegyezni?. lassan ez tart ugye 40-éve?? !!! mire a 325 milliárd ideér már itt 2070 lesz. marad ugye valami? hát ha más nem az igéret. azon meg gyorsan nem lehet autózni
tudode
Koncepció nélkül, pofára, párthűségre "modernizálódó" városok "felcsúti modernizálása" annyit jelentenek az ORSZÁG SZEMPONTJÁBÓL, mint HALOTTNAK A "CSOK"-juk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.