A sokáig Fidesz-szimpatizánsnak számító közgazdász, Csaba László a fuhu.hu-nak adott hosszú interjút, ebben beszélt arról, hogy a 2010 előtt Fidesz azért még messze nem a mai társaság volt, akkor még például Csák János, Martonyi János, Járai Zsigmond, Navracsics Tibor volt meghatározóbb. „Az ő elveik, elképzeléseik nem mutattak a NER, s még kevésbé a 3. Orbán-kormány gyakorlata irányában” – mondta Csaba László.  Hozzátette: abban az időben elképzelhetetlen lett volna, hogy eljön egy olyan idő, amikor ha valaki elindul a Fidesz ellenében képviselő-jelöltnek, akkor elveszíti az állását. Szerinte a korábbi Fideszben még egyértelmű volt a kiállás a kisebb állam, az euró, a Washington és Brüsszel irányában folytatott politika vagy a szomszédokkal való jó kapcsolat irányában.  Arra a kérdésre, hogy miben látja a pálfordulás okát, Csaba László így felel: „Őszintén mondom, nem tudom. Csak elképzeléseim vannak. Kornai Jánossal – akit egyébként mentoromnak tartok – volt is ezzel kapcsolatosan...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A diktatúra kiépítésében került pár kavics a gépezetben, ami megakadályozta, hogy teljes egészében létrejöjjön. Ezért a nagyúr feláldoz mindent s mindenkit ahhoz hogy a tervét végrehajtsa, s az országot s a magyar embereket végérvényesen rabláncra verje. Ezt kell megakadályozni a választásokon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.