Az sem zavarta őket, hogy a képen jól látszik New York térképe és az angol felirat. A metróban nyilvánosan imádkozó muszlim és az utasok felé vizelő migráns fotója különösen megmutatta a metrót egyébként nem használó párizsiaknak is, hogy mi van - a szó konkrét és átvitt értelmében - a mélyben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már csak irányelvnek vélték Lázár tegnapi kormányinfós anekdotáját! =))
RonaGyuri
S én még a Lázár párhuzamon poénkodtam

A 444.hu*sok inkább megnézték a képet

Fertályórával ezelőtt poénkodtam az origo.hu cikkén, ami Párizst sokkoló vizelő migránsról, párhuzamot húzva Lázár elvtárs panaszával.
Most került a képernyőmre a 444.hu cikke, melyben elmesélik, hogy jobban megnézték a képet.
„Nem kell többdplomás újságírónak lenni, hogy az embernek azonnal szemet szúrjon, hogy a metrókocsi falán mintha egy New York-térkép lenne látható, ami ugyan nem lenne 100 százalékig kizárt egy párizsi szerelvényben, de azért nem is túl valószínű.
Ha az ember kicsit ránagyít a képre, az is rögtön szemet szúr, hogy a hugyozó férfi mögött az ajtón az angol nyelvű "Do not lean on door" felirat olvasható.
Ezután egyetlen fordított Google-kereséssel megállapítható, hogy a fotó több éves és persze nem Párizsban, hanem New Yorkban készült.
Például ezzel a képpel illusztráltak egy 2015-ös cikket egy New York-i weboldalon, ami a metróban elharapózó undorító viselkedésről szól. A képaláírásból kiderül, hogy a fotó egy ottani metrókamera felvételéről lescreenshotolt és megvágott állókép.
Yoda69
Nem meglepo. Miota az origo orbanek kezebe kerult folyamatosan okadjak a hazugsagot.
Pedig valaha az origo volt a homepage-em a laptopomon. Ma mar meg se nyitom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.