Delmagyar.huEddig nem látott méretű embercsempész-hálózatot buktattak le Romániában. A banda Temes és Arad megyében dolgozott, közel a magyar határhoz, Csongrád megyéhez. 2017-ben szerveződött hálózat Törökországból Bulgárián, Szerbián, Románián, Magyarországon és Ausztrián keresztül juttatta Németországba az illegális bevándorlókat. Az eddigi nyomozás kiderítette, hogy a Szerbiából Romániába átcsempészett embereket temesvári panziókban helyezték el. A bevándorlók Romániában menedékjogért folyamodtak, majd – míg a román hatóságok a kérésük elbírálásán dolgoztak – Magyarországra csempészték őket.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Beteg vagy,... Kezeltesd magad,...
Meg mindig nem fogod fel, hogy orban MAR BEHOZOTT az orszagba 20 ezer ellenorizetlen letelepedesi kotvenyes migransot (lasd "fizetos migrans = jo migrans") es 1300 olyat, suttyomban, akikkel az Unio kedveben akart jarni.
Ha ez nem jut el a tudatodig, akkor neked mar tokmindegy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: 13.26-ra: A hasonlatod jo, ertheto, de azt is kalkulald bele, hogy valaki nem ker a tortabol, mert nem szereti az edesseget, vagy eppen cukorbeteg. Akkor az otthagyja a tortat neked, aki annyit ehetsz belole, amennyit kedved tartja.
karma1
@1magyar: 13.07-re: Ki volna a fizetos, akiket emlitesz? Mert a letelepedesi kotveny az kizarolag a kormanynak, orban csatlosai zsebenek a jo. De te fogod visszafizetni az adodbol az 5 eves futamido vegen nekik kamatostul, hozamostul a fejenkent 300 ezer eurot, ami 94 200 000 forint a jelenlegi aron (mert mindig azon fizetik vissza a kotvenyt) + X % kamat + hozam, FEJENKENT. Iden marciustol 433 embernek kell elkezdeni visszafizetni, vagyis alaphangon iden a kotelezettseg 40 788 600 000 , vagyis kozel 41 milliard forint... (+ a kamat, + a hozam)
JAJMÁR
@1magyar: 13:26 Milyen tortára?
Szerinted itt van torta, amit szépen és igazságosan felosztanak?
Először ezt tisztázd magadban, te kis okos :))))

Mert szerintem a mi tortánkból bizony lefelé csak morzsákat juttatnak. (A nagy "honvédők")
A bevándorlókra eső tortarészt egyébként az unió állná - jah, hát ez igazságtalan, hiszen a ránk eső részek elakadnak följebb, más eszi meg, nem mi. Igaz, nem is a migránsok, de akkkor is... vagy egyék meg azokét is ott följebb, vagy ők se kapjanak, mert ez égbekiáltó igazságtalanság!
Ez bizony feloldhatatlan ellentét... pfúj, csúnya migránsok :)))
JAJMÁR
A "magyar", az agymosott, a fél világot simán hülyének nézi?!
Tényleg azt képzelik, hogy a Nyugat annyira "hülye", hogy a saját népét képes tönkretenni, holott egy olyan egyszerű akadállyal, mint a kerítés, kívül tarthatná a veszélyt?
Hogy ezek azt hiszik, hogy humánus módon, a történelem természetes "evolúcióját" elfogadva, megértve a saját fejlődésükre, javukra lehet használni?
Ez mekkora "butaság", hiszen azorbán megmondja a tutit, hogy a migráncsok elpusztítják azeut, meg a nemzeteket, és mindent! Hiszen látható mennyire, már most, hogy le vannak maradva hozzánk képest. Minden téren! Kell ennél több bizonyíték?
Na ugyehogy?
Rockxy
@JAJMÁR: "Tényleg azt képzelik, hogy a Nyugat annyira "hülye", hogy a saját népét képes tönkretenni..."
Nem képzelődés:
youtu.be/q20atUxN2U0
Innen pedig megtudhatod, hogy kik az igazi urak:
youtu.be/WtQ-jdDwvns
JAJMÁR
@Rockxy: Igen, így van! Mindenhol vannak mindenféle emberek és csinálnak mindenféle mémeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.