A hódmezővásárhelyi szerződéseket vizsgáló adószakértő, Horváth András szerint több közbeszerzésnél is az „Elios”-módszert használhatták Vásárhelyen. A zöld mappás szakértő hétfő óta az új polgármester megbízásából, de díjazás nélkül vizsgálja a közbeszerzéseket. Úgy kapott kukák beszerzésére megbízást a Kupola 2000 Kft. még 2015-ben, hogy előtte bt.-ként működött, alig volt bevétele – magyarázta az exnavos Horváth András, aki korábban az áfacsalások leleplezéséről és zöld mappájáról vált ismertté. A volt adóhatósági szakértőt Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely új polgármestere kérte fel arra, hogy világítsa át az önkormányzati közbeszerzéseket, amelyekről a városban már korábban mindenféle mendemondák keringtek, de a részleteket jószerivel senki nem ismerte. Márky-Zay Péter © Túry Gergely Horváth hétfő óta próbál betekinteni a közbeszerzési dokumentumokba, nem halad túl gyorsan. Annak szeretne utánajárni a szakértő, hogy az irodákban levő dokumentumok, amelyek jóval...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Meggyőződésem, hogy Lázárnak is van egy Mészárosa."

"Akinek semmije sincs, az annyit is ér!" Patkány!
Borsodi
@quadrocopter: Mint ahogy minden fieszes polg.m is van, akivel minden munkát elvégeztet,persze zsebbe kell jaktolni.Nem baj ha a munka nem megfelelő,átveszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.