Eddig csak a rendőrség verzióját ismerhettük, most az előzetesben ülő férfi egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a Blikknek, hogyan látta az ominózus nap eseményeit volt ügyfele, aki feloldotta őt a titoktartás alól.

A férfi vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe.

Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást

– mondta Brodmann Péter, aki szerint ez is azt bizonyítja, hogy a férfinak élve többet ért a lány, mint holtan. Az ügyvéd hozzátette: Lászlónak a Fannival közös ismerősük mondta meg, hova vigye a lányt.

Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta

– magyarázta az ügyvéd. Egykori védence azt mondta Brodmannak, hogy ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit.

VV Fanni életben lehet – állítja az ügy gyanúsítottja

Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van

– mondta az ügyvéd, hozzátéve, bízik rokonában.

A család ügyvédje életszerűtlen zagyvaságnak nevezte a gyanúsított védekezését.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Donáld Tramp
Leszállhatnának már erről a luxusqrváról... Orrba szájba nyomják ezt a ribit ! Kit érdekel !? Veszélyesen élt, úgy is halt meg ! Ennyi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Leszállhatnának már erről a luxusqrváról... Orrba szájba nyomják ezt a ribit ! Kit érdekel !? Veszélyesen élt, úgy is halt meg ! Ennyi...
namihami
Amíg élt, addig is csak a ""felhasználóinak"" kellett. És csak egy bizonyos okból.
Szóljon, akinek élve vagy halva, de hiányzik.
Aki Én
Majd figyelni kell a VV 36-ot, hátha feltűnik benne.
wagabund
ezen elég sokat gondolkoztak...így sem hihető.
Eladott Ország
Persze Tescóba akarta pénztárosnak beajánlani Fannit, éjjel ment érte, bizonyára éjszakai műszakban kezdett volna. Még az sem zavarta, hogy a lány eszméletlen volt, hiszen kezdés fél óra múlva, jólelkű, segítőkész úriember, annyira, hogy a mentők helyett az eltakarítókat hívta. Ez Magyarország... Kérdezzük meg a többi 15 lányt, akiket futtat, hogy mit gondolnak erről? Ja ők halálosan meg vannak fenyegetve. Komolyan itt tartunk ártatlan emberből még gyilkosságot is ki vernek a vallató szobában, aki bűnös az kap időt, annak vannak jogai és rafinált ügyvédje.
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Még lehet, hogy Donáld Trump is megdugta volna.
Yoda69
ha nem lesz meg a hulla akkor elítélni sem lehet gyilkosságért
Donáld Tramp
@Yoda69: ... de volt már rá példa hogy holtest nélkül is elítéltek valakit... Egy magyar szakértő mondta, bár azt nem tudom hogy ez a magyar jogrendszerben történt-e.
Yoda69
@Donáld Tramp: Ez abban az esetben lehetseges, ha van mindent kizaro bizonyitek, vagy szemtanu.
Viszont a fenti esetben ilyen nincs.
papa.49
Mivel a ,,nem lankadó nyomozás,, azt sugalja VALAKINEK NAGYON FONTOS LENNE BIZTOSAT TUDNI itt még az az eset is előfordulhat, hogy a dunaújvárosi komát elítélik a holttest nélkül is !!!
wagabund
@Eladott Ország: manapság fínom úri modorban kérdeznek..vagy injekció, vagy tabletta formájában kap egy kedélyjavító szert, oszt mesél a kuncsaft...a verés az csúnya dolog(bár célravezető, és emlékezetes marad)

tegnap láttam egy Culombó epizódot, amiben ilyen szerekkel manipulált a gyilkos..de a ballonkabátos erre is rájött úgy 40 évvel ezelőtt...
papa.49
@wagabund: Neki könnyű, nem maradt megoldatlan ügye )))))))))
Szerettem nézni, de mára már kurvára unalmas lett nem is nézem, )))))))
wagabund
@papa.49: így vagyok én is...de a 22.50-es végét azért ha tehetem, megnézem...egy agyonszekírozott, topis, lepukkant nyomozó szól a rendőröknek, hogy vihetik...akárki is az..

az a legjobb, hogy minden epizódban valaki csövesnek nézi...az autója? azt a zsaruk el sem hiszik, hogy van engedélye..
papa.49
@wagabund: Tipikus ,,kisembert,, alakít, pont ezért szerettük a filmjeit ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.