Az MSZP néhány vezetőjét szorosan fogják a Fidesz erős emberei. Hódmezővásárhely után megijedtek a kormánypártban, hogy visszalépések lesznek, ezért megüzenték a szociknak: eszükbe ne jusson boltolni a Jobbikkal. Karácsony Gergely azért lehetett jelöltje a szocialistáknak, mert Botkával ellentétben nem szólt bele a bejutó helyek leosztásába. Aligha lesz koordináció Jobbik-MSZP vonalon, de Karácsony „sorok közt” arra bíztatja választóit, mindig a helyben esélyes jelöltre szavazzanak. Molnár pártvezetése alatt még inkább kiskirályok pártja lett az MSZP-ből. Egy már távozott tanácsadó szerint „a Fideszben már akkor látták, hogy fog kinézni az MSZP 2017-es éve, amikor a szocik még bele se vágtak.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Mert a fideszben olyan kurva okos emberek vannak ( pl rezsiszilárd, kósalala dajcstompi )akik mindig mindent előre látnak...
rohács1926
A cikk szerint van a fidesznek olyan erős befolyása az MSzP-re, „hogy csírájában elfojtsa a nekik nem tetsző szándékokat”.
Ezt a súlyos kijelentést konkrét személyi kapcsolatokkal és anyagi függőséggel részletezi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.