Töviről-hegyire áttekinti az e heti HVG a Fidesz szavazótáborát, az összetételtől kezdve a számukra fontos értékekig. Az is kiderül, hogy nincsenek többségben az újabb kétharmadot akarók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én Lázárra hallgatok és a Fidesz ellen szavazok azért, hogy Pest olyan legyen, mint Bécs.
Akkor a fidesznek 1/3-a se lesz meg.
Commenter
Nem valamiféle elírás ez? Hiszen BA publicista épp most mondta, hogy az intelligensebb és visszafogottabb Fidesz kampány miatt nő a párt támogatottsága...
F_Viktor
@Commenter: Nincs min csodálkozni, a fityesz médiáiban ha orbán és a fityesz érdeke, hogy a fehér az fekete legyen, akkor nem mennek a szomszédba a hazugságért, azt írják amit a pártfegyelem megkövetel.
quadrocopter
Büdös van a fészekben, valami (valaki?) nagyon rohad...
Eladott Ország
Én Lázárra hallgatok és a Fidesz ellen szavazok azért, hogy Pest olyan legyen, mint Bécs.
Akkor a fidesznek 1/3-a se lesz meg.
Commenter
@Eladott Ország: működik a propaganda videója, csak nem úgy ahogy ő remélte, hanem pont fordítva. Remélhetőleg ezzel a hulladék kormányprogram helyett bevetett lejáratókampánnyal magukat nyírják éppen ki.
Ha van igazság, akkor Kövér ma elmondta második "köteles" beszédét abban a minősíthetetlenül aljas és primitív tv interjúban amiben hasznavehetetlennek, komolytalannak, kutyapiszok intelligenciájúnak minősítette KG-t ,és erkölcsi hullának GYF-et. Abból, hogy Kövér még mindig a Parlament elnöke, jól látszik hogy a politikusok számára ez még mindig egy idézem OV-t" következmények nélküli ország" sajnos. Kövér normális demokráciákban vagy ahogy ő mondta az interjúban "jogállamban" már nem lenne a parlament elnöke, és jó időre talán képviselőként se tehetné be oda a lábát...a próféta szóljon belőled ne legyen meg az 1/3-duk sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.