Hiába gyűltek össze hamar a Fidesz-jelöltnek szóló aláírások, nem bírnak leállni a gyűjtéssel.

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan "gyenge, zsarolható kormány" megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból "bevándorlóországot" csináljanak.

Nem bír leállni a Fidesz az ajánlások gyűjtésével, "minden magyar emberrel" szeretnének beszélni

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek vasárnap elmondta, a Fidesz-KDNP egyedüliként tudott 48 óra alatt annyi ajánlást gyűjteni, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet tud állítani.

Hangsúlyozta, a választók rendkívüli és példátlan bizalma erőt ad nekik a további küzdelmekhez.

Nem állunk meg, a jelöltjeink és az önkénteseink most is az utcán vannak, mindenhova bekopogtatunk és minden magyar emberrel szeretnénk beszélni

- mondta a kormánypárti politikus.

Hollik István szólt arról is, hogy erősödik a nemzetközi nyomás a kormányra.

A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot, ráadásul az ENSZ migránscsomagja is elkészült, Brüsszelben pedig elkészítették a legújabb migránskvóta képletét, és az alapján 10 ezer embert szeretnének Magyarországra betelepíteni

- fogalmazott.

A politikus kijelentette, a magyar emberek látják, hogy Magyarország megvédésében egyedül arra a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, amelynek Magyarország az első.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és most a derék pityi-Patyi a büdös-bogár miért KUSSOL???
Nem kellene jog-értelmeznie??? Mikor azt kellet értelmezni, hogy a visszalépésnek milyen hatásai vannak, nagyon elengedte a fantáziáját. Ennél valamivel kevesebb jogászkodással felléphetne a leadás utáni aláírás-gyűjtés kapcsán! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hát, aki hozzám csöngetett be vasárnap, ha szerencséje van megússza az enterovírusomat, ha nem akkor lesz pár kellemes napja.
Nagyon örültem neki, amikor végre aludtam volna egy kicsit, ráhasaltak a csengőre. Ennek következtében, csak annyit mondtam: Nem. A többit már csak gondoltam.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Bízunk benne és még falba is verheti.
kukac50
Már nem ajánlás gyűjtést csinálnak hanem adatokat gyűjtenek,szerintem törvényellenesen!
Shikari
Ez egy választási fogás a népszerűség növelésére! Biztosan bejön és a Fidesz tuti nyerő! Bízom a kétharmadban, hogy befogják végre a gyűlölködők nagy pofáját! Legyen már következménye a libsi rágalmazásnak!
Borsodi
@kukac50: Polgármesterek kérésére történik.A legtöbbet gyüjtő Polg.mesteri dicséretben részesült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.