Berki Krisztián luxusautójába egy busz csapódott, szerencsére Berki kislánya már korábban kiszállt a kocsiból.

Busszal karambolozott Berki Krisztián és kedvese

Fotó: femcafe.hu

Berki Krisztián és kedvese épp a budapesti Nánási úton haladtak autójukkal, amikor hátulról beléjük ütközött a BKK egyik busza. Az rcnews.hu egy olvasója jelezte ezt a portálnak, ők pedig elérték Berkit, aki a következőket mesélte nekik:

"Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket csak azt vettük észre, hogy a BKK helyi járata belénk csapódott. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Megvártuk a helyszínelőket és a trélert majd autót cseréltünk és továbbindultunk. Örülök, hogy a kislányom már nem volt velünk, illetve annak is, hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért én sosem aggódom, hiszen azok pótolhatók. Haladunk tovább, kiélvezzük még azt az időt, ami maradt a hosszú hétvégéből. Ezúton is szeretném megköszönni a BKK-nak és a rendőrségnek a gyors és szakszerű intézkedést. Ez nagyon megnyugtató."

(Blikk.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...a " luxusautómba " ( ami nem is a tiéd )...mondja ez a féreg !!!
Oszt ki nem sz@rja le a mocskos pofáddal együtt ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ez a nagydarab csúf bűnöző valakinek a valakije itt a propin?Ezt is tolják,mint a lopott bringát,pedig a kutya se kiváncsi rá..
wagabund
@simmering73: talált, süllyed..

emléxel, amikor még Zalatnay azzal dicsekedett, hogy egy héten egyszer (szombaton) kiruccan Bécsbe a barátaival egy jó kávéra...mert ott az igazi...

ez már a letöltött böri után volt, de még a következő pere előtt...
vladimir putin
Remélem a heréje nem sérült meg, mert csak pénzkidobás lett volna.
A feje viszont nagyon csúnya lett a baleset után, kár volt kiposztolni.
nihil
Bakker, ezt a hülye dumát!
A lányok fogalmaznak így (ne értsetek félre lányok, ez nem nektek szégyen, hanem ennek az... izének - van nekije mindene, mint más embereknek, de valami még sem stimmel...).

Én el tudom képzelni, hogy a tanárnő a lányiskolában kiadja feladatnak, hogy mindenki írja le röviden az utolsó balesetét.
És ezt az egyik lány írta, amire ötöst kapott. Természetesen rózsaszín illatosított papírra írta, amin pár foltocska arról tanúskodik, hogy ráhullt néhány könnycsepp a fogalmazás közben - mert ugye a feltörő emlékek, meg az önsajnálat, meg ilyenek...
lusta
Mondjuk elég sokat írogatok, de árulja már el nekem valaki, ki ez a Berki? Én eleddig egy világbajnok Berkit ismerek, igaz nem személyesen, azon kívül van egy pár Berki ismerősöm, de erről a fazonról még semmi érdemlegeset nem hallottam.
advocat
A buszvezető szerint Berki elévágott! Ha új a busz, van rajta kamera! És lehet okoskodni! Szemét, ha így történt? Mert a buszon azért többen utaznak! Nem csak őfőméltósága! Az erdei nehéztermék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.