A Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén – mondta a közmédiának Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke. A bizottsági ülésen Kósa Lajos kötvényügyletét is tárgyalták volna.

Németh Szilárd azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke keddre összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot. Véleménye szerint ugyanis tisztázni kell a sajtóban megjelent, Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokat.

"Amíg Soros emberei ülnek a bizottságban, fennáll a nemzetbiztonsági kockázat" – a Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén

Fotó: MTI /Kovács Tamás

Németh Szilárd kijelentette:

a bizottság ülését álhírekkel, pletykákkal, hazugságokkal kapcsolatban hívták össze, de a testület nem használható fel kampánycélokra.

Az LMP-s Szél Bernadettre utalva hozzátette: amíg "Soros emberei" ülnek bent a bizottságban, addig a Fidesz nem tud hozzájárulni, hogy Soros Györggyel kapcsolatos tárgyalásokat folytassanak, mert fennáll a nemzetbiztonsági kockázat, ezért nem vesznek részt a keddi ülésen.

Egyre komolyabb nemzetbiztonsági probléma Magyarországon a "Soros-hálózat" működése – folytatta –, mivel az elmúlt napokban kiderült, hogy vannak olyan képviselői ennek a hálózatnak, akik külföldi kormányokat vagy német vállalatokat akarnak rávenni arra, hogy bojkottálják a magyarországi termelést, ezáltal nagyon sok magyar munkahelyet veszélyeztetve.

Hozzátette:

a másik hír, hogy a Migration Aid alelnöke "kerek-perec bemondta", hogy az egész tevékenységük egy humanitárius álca alatt működik, valójában kizárólag a pénz és a politikai hatalom megszerzése számít.

Németh Szilárd szerint azt is megtapasztalták, hogy az ellenzék olyan képviselőket juttat el a nemzetbiztonsági bizottságba, mint az LMP-s Szél Bernadett, aki a Soros-hálózatnál, egy migránsbarát szervezetnél volt projektvezető.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
szidonia figyelj kis csillagocska kocsmába nem mernék veled bemenni mert hamar kivül lennél ilyen ismeretanyag birtokában.ennyi badarsággal nem ti adtátok a belépőjegyeket a migránskedvenceknek? nem ti ? ja csak ugy átvilágitva mint a pénztáros az ötezreseket? kissé boritékolva? na várd ki a végét pár hét max pár hónap mert"még kér a nép..." aztán utánna már nem ám.elsokaltatok lazán fogalmazva. És kérdem mi lészen az első soros évfolyam ex diákjaival őket nem kéne kitiltani az országból is , hogy látod ?csupa aranyszájú trombitás ? testületileg ma nem kaptok fizetést sem, megvonható !Na ma megint BIZTOS KEZEKBEN VOLT A NEMZETBIZTONSÁG.se kérdezni? se válaszolni ? ez akkor
felelős magatartás?bohockodásra elég. vastaps ??? ja az elmaradt, ülés bezárva ?
berekesztve?
a nép kirekesztve? szánalmas ám de nagyon
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Igaza van! Amíg Orbán, Szájer, Kövér, Szíjjártó és társai a kormányban és más fontos helyeken vannak jogos az aggodalom, hogy nemzetbiztonsági kockázatok.
nezelodo
@Szeparepa2: Bocs , nem akartalak bántani, nem tudhattam, a többi stimmel.
kissé felnőttem
és hol van ilyenkor a házelnők vagy csak az ellenzéket birságolja a sajátjait nem meri RENDRE utasitani, akár kényszeríteni? vagy már sziszi uralja a nemzetbiztonságot bezzeg a napidijat testületileg nem adják vissza. babaruházás a parlamentben már harmadszor Bojkóttal kéne leradairozni az ilyesmit mert itt már a jog a törvény csak egyeseké
advocat
Kedves Jó Szilárdom! Azért Soros tag Orbán, Deutsch, Kövér, Kovács a szóvivő, Áder, Szíjjártó és még sorolhatnánk. Ők nem nemzetbiztonsági kockázat! Persze ez olyan, mint a mi kommunistáink... Ha van még mivel, gondolkozz!
magyarbakancs
elnézve ezt a képet vagy egy hét próbás gazember, vagy elmebeteg jön át a képről nekem.
kissé felnőttem
agyaska ti vagytok a kockázat, EZ meg olcsó kifogá. FIZETÉS EZÉRT SEM JÁR ! soprontól debrecenig lajososostól, a háttérmunkáival egyetemben. kitünve betünve eltünve.Az ovodások is tuljártak rajtatok Kisorosziban .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.