A Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén – mondta a közmédiának Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke. A bizottsági ülésen Kósa Lajos kötvényügyletét is tárgyalták volna.

Németh Szilárd azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke keddre összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot. Véleménye szerint ugyanis tisztázni kell a sajtóban megjelent, Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokat.

"Amíg Soros emberei ülnek a bizottságban, fennáll a nemzetbiztonsági kockázat" – a Fidesz nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén

Fotó: MTI /Kovács Tamás

Németh Szilárd kijelentette:

a bizottság ülését álhírekkel, pletykákkal, hazugságokkal kapcsolatban hívták össze, de a testület nem használható fel kampánycélokra.

Az LMP-s Szél Bernadettre utalva hozzátette: amíg "Soros emberei" ülnek bent a bizottságban, addig a Fidesz nem tud hozzájárulni, hogy Soros Györggyel kapcsolatos tárgyalásokat folytassanak, mert fennáll a nemzetbiztonsági kockázat, ezért nem vesznek részt a keddi ülésen.

Egyre komolyabb nemzetbiztonsági probléma Magyarországon a "Soros-hálózat" működése – folytatta –, mivel az elmúlt napokban kiderült, hogy vannak olyan képviselői ennek a hálózatnak, akik külföldi kormányokat vagy német vállalatokat akarnak rávenni arra, hogy bojkottálják a magyarországi termelést, ezáltal nagyon sok magyar munkahelyet veszélyeztetve.

Hozzátette:

a másik hír, hogy a Migration Aid alelnöke "kerek-perec bemondta", hogy az egész tevékenységük egy humanitárius álca alatt működik, valójában kizárólag a pénz és a politikai hatalom megszerzése számít.

Németh Szilárd szerint azt is megtapasztalták, hogy az ellenzék olyan képviselőket juttat el a nemzetbiztonsági bizottságba, mint az LMP-s Szél Bernadett, aki a Soros-hálózatnál, egy migránsbarát szervezetnél volt projektvezető.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
szidonia figyelj kis csillagocska kocsmába nem mernék veled bemenni mert hamar kivül lennél ilyen ismeretanyag birtokában.ennyi badarsággal nem ti adtátok a belépőjegyeket a migránskedvenceknek? nem ti ? ja csak ugy átvilágitva mint a pénztáros az ötezreseket? kissé boritékolva? na várd ki a végét pár hét max pár hónap mert"még kér a nép..." aztán utánna már nem ám.elsokaltatok lazán fogalmazva. És kérdem mi lészen az első soros évfolyam ex diákjaival őket nem kéne kitiltani az országból is , hogy látod ?csupa aranyszájú trombitás ? testületileg ma nem kaptok fizetést sem, megvonható !Na ma megint BIZTOS KEZEKBEN VOLT A NEMZETBIZTONSÁG.se kérdezni? se válaszolni ? ez akkor
felelős magatartás?bohockodásra elég. vastaps ??? ja az elmaradt, ülés bezárva ?
berekesztve?
a nép kirekesztve? szánalmas ám de nagyon
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hát igen a megbízhatatlanok: "1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. " !!! =))
Ja a mondat Orbán Viktor hivatalkos CV-jéből való!!!
lusta
Ebből következik, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok trehány munkát végeznek, mert az átviklágításuk után semmit sem találtak. Kirúgni öket is.
namihami
Megvenném a kép eredetijét, hogy ezt a szépségtől és értelemtől sugárzó arcot a nappali falán, legalább hússzoros nagyításban, kitehessem. Kell valami szép is az ember életében.
Bizony:: a szépség és az értelem nála valóban boldog happienddel találkozott.
nezelodo
"testület nem használható fel kampánycélokra".
Atya Isten, hiszen szinte mindig arra használtátok, szünet nem volt a kampányban egy percre sem a választások között. Persze a kormány dolga nem a kormányzás, hanem mi?
Az un. Soros hálózat, eszerint a célpontja Orbán ünnepi fenyegetőzésének, és ha sikerül megint a választási csalás, akkor begyűjtitek őket? Hú de hasonlít ez a huszadik század történéseire! Persze értem, "apák és fiúk"...
lampa laz
Hány évszázad kell majd, mire kiheveri az ország ezeket a szellemi toprongyokat?
Azt írták a mai lapok, h kihalt az utolsó fehér rinocérosz, sajnos, de a kezdetleges változata itt él köztünk némethszilárd változatban.
human
Majd ha az ellenzékben is fideszesek ülnek akkor talán lesz bizottsági ülés is.
kereső
@human: ezt a lehetőséget sem kellene megkapniuk.Mit csináltak,amikor ellenzékben voltak?
Munkálkodtak a haza üdvére.Ugye?
kereső
@lusta: Akkor itt orbán a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat, mert úgy tudni neki nincs C-tipusu átvilágitása.
kissé felnőttem
szidonia figyelj kis csillagocska kocsmába nem mernék veled bemenni mert hamar kivül lennél ilyen ismeretanyag birtokában.ennyi badarsággal nem ti adtátok a belépőjegyeket a migránskedvenceknek? nem ti ? ja csak ugy átvilágitva mint a pénztáros az ötezreseket? kissé boritékolva? na várd ki a végét pár hét max pár hónap mert"még kér a nép..." aztán utánna már nem ám.elsokaltatok lazán fogalmazva. És kérdem mi lészen az első soros évfolyam ex diákjaival őket nem kéne kitiltani az országból is , hogy látod ?csupa aranyszájú trombitás ? testületileg ma nem kaptok fizetést sem, megvonható !Na ma megint BIZTOS KEZEKBEN VOLT A NEMZETBIZTONSÁG.se kérdezni? se válaszolni ? ez akkor
felelős magatartás?bohockodásra elég. vastaps ??? ja az elmaradt, ülés bezárva ?
berekesztve?
a nép kirekesztve? szánalmas ám de nagyon
Aki Én
Na, de azért mégiscsak. Ép testben ép lélek.
Érdekes, hogy mindig csak akkor van pillanatnyi nemzetbiztonsági kockázat, mikor a kényes, korrupciós ügyek kerülnek szóba.
kissé felnőttem
@lampa laz: hát egy az nem lesz erre elégséges
ez kb egy tatárjárással ér fel: erdők rétek szőlök ligetek tavak Balaton ez csak a természeti oldala az egyéb sem elhanyagolható, a marakodás acsarkodás bár évezredes magyar mentalitás csak felgerjesztettebben
CsipkeRózsa
Németh Szilárd nem döntheti el, hogy vannak Sorosnak emberei Magyarországon, és azt sem, hogy kik azok. Úgy tudom, még törvény sem mondja ki, Németh addig hallgasson.
Különben is unalmas, hogy minden nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amikor a téma a Fideszre kellemetlen, erre hivatkozzon.
cikicakk55
Nem konkrétan a témához kapcsolódik,de akárhányszor meglátom ezt a pofát egy évekig ápolt betegünk jut eszembe. Az is egy ilyen nagy drabális állat volt, annyi különbséggel,hogy a mi betegünk keveset tudott beszélni.Amit tudott,az sem volt szalonképes. Na Ő volt olyan,hogy még a férfi ápolók is tartottak tőle.Elég volt meglátni,hogy jön a folyosón is mindenkit elkapott a pánik. Amerre ment,mindent lezúzott.Virágokat az ablakból,tolókocsikat,járókereteket,ha véletlen ember is ült a tolókocsiban,az Őt nem zavarta. Nyugodt lelkiismerettel lökte 120-al a falnak a szerencsétlent.Nem kellett Őt felhergelni ahhoz,hogy törjön zúzzon.Elég volt,hogy saját fejében meglátott valamit,amitől bekattant.Nem sok betegtől féltem,de tőle még akkor is,mikor egy Stroke miatt a fél oldala lebénult,de fél kézzel és fél lábbal is tudott maradandó sérülést okozni.
tudode
A tiszteletreméltó Soros György valószínű nem csak ezt a S Z Á J H Ő S bandát kaparta ki a szellemi sötétségből, de az ország szégyene, hogy EZEK milyen messzire elmennek azzal szemben, akinek kezet kellene csókolniuk, mivel SOROS GYÖRGY pont olyanokkal szemben emeli fel a szavát, nem kímélve vagyonát VILÁGSZERTE a TUDÁS támogatásával.
.
O1G egy NAGY NULLA lenne Soros nélkül!
.
Micsoda bunkó bagázs úgy futkároznak, menekülnek, bekukulnak az társadalmat TÁJÉKOZTATÓK ELŐL, mint a rablók a zsernyákok elől már az elba... keretszámok óta, mert alfelet csinált a harapójából a PÁRTTITKÁR
.
www.youtube.com/results?search_query=keretsz%C3%A1mok+%C3%A9s+a+liftajt%C3%B3
.
kED
.
Eladott Ország
Németh Szilárd szerint ne az Alkotmányvédelmi Hivatal mondja meg, hogy ki a nemzetbiztonsági kockázat, hanem ő.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--R02ouQkR--/w_1160/77YKqpMwrAkpKeBca.gif
youtu.be/rffTiwrpmok
kokopelli
@cikicakk55: @CsipkeRózsa: Tényleg borzalmasan néz ki!
Nekem a Rejtő Jenő "Nagy Bivaly"-a ugrik be,egy kocsmázás utáni
levert állapotában! Miért hagyja magát világosban és közelről fény-
képeztetni,mikor a szem állítólag az .izéje..tükre!Nem is lenne rossz
a fátyol egy migráncs "muszlimától"!
justhpeter
Szerencsétlen ember, elhitették vele, hogy ő is valaki.
Yoda69
Nemzetbiztonsági kockázat te vagy még a hozzád hasonló gecik.

MEG 19 NAP
nezelodo
Attól fél a Sziszi, hogy meg kell vallani, hogy hány migráns alakult át nem migrássá, mert szépen kopogtak a kerítésen, na meg leperkálták az állami embercsempészeknek a suskát. Ne félj, a Soros nem a párt ellenségeitől tudja meg, mit műveltek, mert ismer az benneteket onnan, amikor nála pitiztetek egy kis ösztöndíjért!
kereső
@Kookas: és ő az egyetlen az újkori magyar történelem miniszterelnökei közül akinek a G.megvan. Remélem büszke rá!
quadrocopter
Szépen ragyásodsz dagadt csicska, talán éppen a sok hazugságtól! Mocskos zsírdisznó!
advocat
Igaza van! Amíg Orbán, Szájer, Kövér, Szíjjártó és társai a kormányban és más fontos helyeken vannak jogos az aggodalom, hogy nemzetbiztonsági kockázatok.
nezelodo
@Szeparepa2: Bocs , nem akartalak bántani, nem tudhattam, a többi stimmel.
kissé felnőttem
és hol van ilyenkor a házelnők vagy csak az ellenzéket birságolja a sajátjait nem meri RENDRE utasitani, akár kényszeríteni? vagy már sziszi uralja a nemzetbiztonságot bezzeg a napidijat testületileg nem adják vissza. babaruházás a parlamentben már harmadszor Bojkóttal kéne leradairozni az ilyesmit mert itt már a jog a törvény csak egyeseké
advocat
Kedves Jó Szilárdom! Azért Soros tag Orbán, Deutsch, Kövér, Kovács a szóvivő, Áder, Szíjjártó és még sorolhatnánk. Ők nem nemzetbiztonsági kockázat! Persze ez olyan, mint a mi kommunistáink... Ha van még mivel, gondolkozz!
magyarbakancs
elnézve ezt a képet vagy egy hét próbás gazember, vagy elmebeteg jön át a képről nekem.
kissé felnőttem
agyaska ti vagytok a kockázat, EZ meg olcsó kifogá. FIZETÉS EZÉRT SEM JÁR ! soprontól debrecenig lajososostól, a háttérmunkáival egyetemben. kitünve betünve eltünve.Az ovodások is tuljártak rajtatok Kisorosziban .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.