Idén már a 18. alkalommal. Március 21-én, a nemzetközi antirasszista napon adta át a Radnóti Miklós Antirasszista Díjat a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. Történt meg ez idén már a 18. alkalommal. Az idei díjazottak: Láng Judit író, publicista, újságíró ( képünkön - Fotó: MTI/Kovács Tamás), a 168 Óra szerkesztősége, Falusi Mariann és Lang Györgyi előadóművészek, Jordán Tamás színművész, színházigazgató, Kocsis András Sándor, a Kossuth kiadó Zrt. elnök-vezérigazgatója, Majtényi László alkotmányjogász, Máté Antal, Nyírbátor polgármestere, Sz. Koncz István író, Székhelyi József színművész, Szirbik Imre, Szentes polgármestere, Takács Ferenc, Budapest XIII. Kerület Önkormányzatának képviselője, Trencsényi László egyetemi tanár, a Magyar Békeszövetség és a Magyar Helsinki Bizottság.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Üdítő kivétel,

de kérdés hogy még meddig

A Népszava számolt be róla, hogy tegnap átadták az idei „a Radnóti Miklós Antirasszista Díjakat”.
Átnézve a díjazottakat egyértelművé vált, hogy más, nagyon más elvek netén történt a kiválasztásuk, mint a minap közétett József Attila és Táncsics Mihály díjra érdemesítetteké! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.