Vontatni kezdték az egyik repülőt, mire a vontatást végző gépből származó füst a hajtóművön át bejutott az utastérbe. A Magyar Nemzet információi szerint pillanatok alatt pánik alakult ki.

Súlyos incidensként jellemzik a Ferihegyen történt péntek hajnali esetet, amelyről a Magyar Nemzet adott hírt, repülőtéri forrásokra hivatkozva.

Kitört a pánik, gumicsúszdán mentették az embereket Ferihegyen péntek hajnalban

Fotó: Pixabay

Úgy tudják, hogy az egyik utassal teli repülőt vontatni készültek, de a vontatást végző gépből származó füst a már működő hajtóműveken át pillanatok alatt bejutott az utastérbe, ahol a lap szerint pánik alakult ki.

A lap azt írja, az utasok mentése jobbára csak a filmekből látott módon, a repülő vészkijáratán át, a felfújható gumicsúszdákon kezdődött meg. Egyikük azonban kiesett a csúszdából és súlyos fejsérülést szenvedett. Őt a lap szerint azonnal kórházba szállították. Állapotáról egyelőre semmit sem tudni.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a szerencsétlenül járt gép a Smart Wings légitársasághoz tartozik. Az utasok eredetileg az Izair péntek reggeli, Tel Avivba tartó járatán utaztak volna, de a gép meghibásodott, ezért a Smart Wings biztosított cseregépet.

(Magyar Nemzet)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a füstokádó vontató vezetője nem gondolt arra, hogy esetleg baj lehet ebből? egyáltalán mitől gyulladt(füstölt) az a vontató? ez nem mindennnapos eset, ilyenkor mi történik a vontatást végző cégnél?
Csizmás Kond
...a hajtóművön át hogy a lószarba tud bejutni az utastérbe a füst ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.