A tüntetők szerint hiába beszél a kormány nagy béremelésről, a dolgozók döntő többsége még mindig elégedetlen a bérével és a munkakörülményeivel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Újra megtörtént az, amiről nem gondoltam volna, hogy még egyszer lesz pofája meghúzni a kormánynak. Béremelés címszóval ismét sikerült hülyére venni az egészségügyi dolgozókat. Repkednek a számok: 17% itt, 8% ott, mindenkinek jó lesz, végre megbecsülik azokat, akik mindannyiunk életének megmentésére esküdtek fel. A kormány összes minisztere és államtitkára telekürtölte a sajtót, miszerint meg lehet nyugodni: a szocik rombolása után a Fidesz-KDNP vezette kormány rendbeteszi az egészségügyi rendszert, a benne dolgozók bérének emelésével. Ez az álom a tegnapi napon szertefoszlott, amikor több ezer egészségügyben dolgozó kapta meg a beígért béremelését. Volt akinek 2, azaz 2 forint extra jövedelem jutott. De voltak szerencsésebbek is! Volt, akinek a kormány által beígért béremelés mértéke elérte, az akár 400 forintot is! Ez ám a teljesítmény kedves barátaim, a gazdaság szárnyal, így van is miből. Mégis mit gondoltatok, kedves kormánytagok, amikor ismét hülyének néztetek több ezer embert? Mit gondoltatok, amikor ismét átvertetek több ezer olyan dolgozót, akik éjt nappallá téve azon fáradoznak, hogy az omladozó és teljes mértékben működésképtelen egészségügyet még valahogy megpróbálják menteni?
Eladott Ország
Elég volt az ígérgetésből és elég volt a kényszeradományokból! Eljött az ideje annak, hogy a népharag elsöpörje a hatalmatokat. Betelt a pohár az iskolákban és betelt a pohár a kórházakban. Elegünk van belőletek határon innen és határon túl. Így, vagy úgy, de véget fog érni a kormányzásotok, mert a nép ugyan tűr egy ideig, de még ez a birkatürelem is véges. Nem ígérem, hogy szép vége lesz, de vége lesz. Támadhat titeket az Unió, Soros György, de akár az ENSZ is, félnetek mégsem tőlük, hanem a saját, átvert, kifosztott és semmibe vett népetektől kell, mert végső soron ők a hatalom birtokosai és nem ti. Ezt véssétek jól az eszetekbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.