Idős nőt akart kirabolni egy fiatalkorú Karcagon, ám ez nem jött össze. Sőt, még a rendőrök is hamar megtalálták.

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú kisújszállási lakos ellen – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Idős nőt akart kirabolni a fiatalkorú – már őrizetben van

Fotó: police.hu

A 17 éves fiú  március 27-én 10 óra 30 perc körül becsöngetett Kisújszálláson egy családi házba azzal az indokkal, hogy az egyik szeretetszolgálatnak gyűjt adományt. A kapuhoz érkező ingatlan tulajdonosával a kerítésen keresztül kezet fogtak. Miután az idős nő közölte, hogy nem tud pénzt adni, a fiú ismét kezet nyújtott. Ekkor megszorította az asszony egyik, majd a másik kezét és megkísérelte az ujjain lévő két gyűrűt lehúzni. A sértett azonban kiabálni kezdett, így a fiatal értékek nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatokat, információkat gyűjtöttek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a 17 éves támadót. A nyomozók a fiatalkorút elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is ómigráns volt mint látható ...
wagabund
elengedi a bíró, mert olyan elesettnek láccik..és csak megtévedt.. megígérte, hogy megjavul...becsszóra.
Pálinkás Pál
@papa.49: Ne mondj ilyet mert jön quadro és megvédi...szerinte ez is magyar...mint a többi ,akiket példának szokott felhozni..igaz azoknak is 95%-a cigány,de ez őt nem zavarja!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.