Jelölteket visszaléptetni legkésőbb a választás előtti nap délelőttjén 11 óráig lehet. Ezt közölte Pálffy Ilona a Nemzeti Választási Iroda elnöke. A sok párt és a feltehetően magas részvétel miatt csak az éjféli órákban várható előzetes eredmény. Az adatokat 10 százalékos feldolgozottság után folyamatosan közzé teszik.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar,... Mindenki tudja, hogy mar regen nem Miskolc, hanem London a legtobb magyart szamlalo varos...
Most kezdenek szepen lassan elokerulni a mestersegesen lenyomoritott statisztikak, es kiderul, hogy egy egesz reteg, - a legjobb - korban es szakkepesitesben levo emberek huztak el Magyarorszagrol a Nemzethy Debil miatt...
Mar tobb mint egymillio magyar "tantorgott ki" az ohazabol, ugy, hogy vissza sem akarnak koltozni.
Ez is a nepirtas modja, amit orban a sajat nepevel csinalt: nem olte meg oket fizikailag, csak a magyarsag eselyeit csokkentette drasztikusan, mert mar most sokkal tobben halnak meg mint ahanyan szuletnek.
Egy egesz generacio szuletik mar kulfoldon, akik egy elhetobb politika mellett akar magyarok is lehetnenek...
szaboria1
Mennyivel több lenne ha nem ilyen kacifántosan kellene az igazi magyaroknak szavazni. Orbán és bandája ezért menjen oda ahova gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.