Amikor Soros György Magyarországon tesz valamit, az már a 70-es évek vége óta az USA érdekeit szolgálja. Amikor Soros György Magyarországon vagy éppen Ukrajnában tesz valamit, általában nem pusztán saját meggyőződése szerint jár el: kimutatható, hogy már az 1970-es évek legvégén az amerikai érdekeket képviselve jelent meg hazánkban. Tények és tévhitek a Fidesz által főmumussá varázsolt spekulánsról.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a Matild elég érdekesen torkoskodik

Persze a G-nap előtt könnyebb dolga volt, akár még zsidózhatott is volna egy egészségeset

Tényleg nem vagyok maximalista, azt már fel sem említem, hogy Fekete milyen ügyesen nem szerepel. Igen az mno.hu „Soros az USA kottájából játszva jótékonykodott nálunk is” című írásáról van szó. Amivel nem csak – a minap már kivesézett - kottából-játszás a gond, sőt nem csak az az összeesküvés-elmélet szerű meglátás, hogy „Soros György lépései mindig az Egyesült Államok érdekeit tükrözik”
Az igazi gond a cikk végével van.
„Napjainkra a „Soros-ösztöndíjas” kifejezés szitokszó lett, a választási kampányban már a lejáratás céljával használják például olyan politikus ellen, aki gimnazista korában részt vett egy nyelvtanfolyamon, amelyet az üzletember alapítványa támogatott. Eközben a régi ösztöndíjasok, akik nagyon sokat köszönhetnek a korábbi alapítványi támogatás révén Soros Györgynek, illetve ha úgy tetszik, az Egyesült Államoknak, nem nagyon igyekeznek árnyalni a képet. Ki gyávaságból, ki politikai érdekből, ki csupán sunnyogásból.”!
Hogy tetszett mondani, hogy „nem nagyon igyekeznek árnyalni”? Nem, nem csak árnyalni nem árnyalnak és nem csak nem abban igyekeznek, hanem irányt-mutatóan uszítanak. Az említett kifogások olyan személyektől származnak, akik effektív kedvezményezettek voltak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.