Kétezer! Nem egy, nem három, kettő! És ezer.  Ennyi lenne csak a Fidesz és Orbán Viktor ellensége?  Kizárólag csak ennyien akarnak bevándorlókat betelepíteni, kerítést lebontani, mecsetet építeni, vallást átalakítani, kultúrát lebontani, munkahelyet elvenni, lakást elfoglalni, gyereket megenni, nagymamát meggyalázni? Nem kevés ez egy kicsit Viktor a játékodhoz? Csak neked van listázva kétmillió szavazód, és kétezertől félsz? …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Bandita igazad van.
Jöjjön be a jóslatod is!!!
cikicakk55
Most ez honnan került elő ez a kétezer ember? Ez valami újságcikk volt? Esetleg a tévében mondták,hogy 2000 talpig felfegyverkezett ember indult a Cinege utcához? Ha valaki kiakarja lőni a csuti csüngőhasút,az nem fogja előre bejelenteni. Az olyan lesből és váratlanul támad,ráadásul általában egyedül.Orbánnak már megint megszólaltak a fejében a hangok?
bencemacska
@cikicakk55: ma, 15:55
Nagyon félő, hogy nemcsak az ő fejében vannak a hangok, hanem megfigyelnek bennünket. Nagypénteken még csak az első 2000-ről közölte, hogy ismeri őket.
A többi majd 8-a után következik!!!
Gondolod, hogy itt nincs tégla?
Yoda69
@bencemacska: Ezért kell elmenni és levaltani. Akkor nem fog tudni fenyegetni és bosszút állni. Sőt, hosszú idore jegelhetjuk, ellopott kozpenz vagyonát pedig a magyar nép visszaszerezheti.
bencemacska
@Yoda69: ma, 16:37
Legyen igazad!
Rajtam nem múlik, de nekem csak 1+1 szavazatom van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.