A külföldi férfit megütötték, a fejéről leverték a kipát. A támadásnak a rabbi családja is szemtanúja volt. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Kanadába is eljut az Magyarország jóhíre.
peterkelemen
Ennyire biztonságos Budapest. Az elkövető fehér magyar kjeresztény náci geci volt. Idevezt Orbán rassista, idegengyülölő propagandája. Aki Orbánra szavaz az önmaga ellen szavaz.
peterkelemen
Ez se migráns volt. Magyarországon tombol a bűnözés miközben migránsoznak az agyhalottak. Undorító ami ma Magyarországon zajlik egy elmeroggyant diktátor vezetésével!
peterkelemen
Ha marad a neofasiszta Orbán április után már deportálhatja Orbán a neki nem tetsző zsidókat egyenesen a lengyel testvéreihez a koncentrációs táborokba. Ez még csak a demó, amit napjainkban tapasztalhatunk. Ennek bármilyen áron és bármilyen eszközök bevetésével, de véget kell vetni! Orbánnak a börtönben van a helye és nem a választásokon!
peterkelemen
Budapestet nem a migránsok veszélyeztetik hanem az ilyen náci gecik Orbánnal az élükön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.