Tens of thousands of Hungarians packed Budapest's most iconic avenue to protest Prime Minister Viktor Orban's re-election, saying it may further stifle democratic freedoms in the ex-Communist European Union member. Protesters marched on Saturday from the Opera on Andrassy Avenue to the square in front of Parliament in the biggest anti-government protest in years. Organizers demanded a new ballot and an overhaul of the election system, saying current rules favored the incumbent. They urged new protests next weekend. Opposition parties have called for a probe into alleged irregularities in Sunday's vote. Orban won a crushing victory by pledging a fight against EU plans to allocate refugees across

Forrás: bloomberg.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
AFP
Major anti-Orban demo in Hungary

Associated Press
Protesters in Hungary demand new vote, new electoral system
karma1
Nagyon kivancsi vagyok arra, hogy ma mit mond errol a tuntetessrol az itteni tv es a BBC itteni hircsatornaja. (Nekunk kulon van egy Azsiara, Oceaniara es Ausztralia-Uj-Zelandra szolo hircsatornajuk)
karma1
@RonaGyuri: Igen, DE KI??? KI az, aki MOST letette VALAHOVA HIVATALOSAN a csalasrol szolo feljelentest?
Mert az, hogy az mszp osszefoglalta, osszeszedte a lehetseges csalasokat - az egy nagyon jo dolog. ALlitolag informatikusok dolgoznak azon, hogy milyen modon hathatott az online oldal behala'sa a tisztesseges szavazasra, es ezzel mekkora mertekben csalhattak?

HOL VAN A FELJELENTES A CSALASROL???
Ha ugyanez lenne az elvaras jovo szombatra is - jaj, csak nagyon bekesek legyunk es halkan uvoltsunk, nehogy valakit zavarjon a hangeronk -, akkor ezert kar most szervezkedni. Teljesen felesleges kimenni az utcara, semmi nem fog tortenni.

Mondtam, hogy ugy latszik, teljesen le kell Magyarorszagnak a pokol bugyraiba sullyedni, hogy vegre eszhezterjenek: hat a lesullyedes mar sikerult, de felemelkedni IGAZAN senki nem akar.

Teljes ellenzeki bojkottot a kormanyalakitasi targyalasokon - EGYETLEN megvalasztott politikus se menjen be a Parlamentbe, mert azzal maris legalizalja ezt a mocskos diktatort.

Ha engem csalassal valaki igy kiszoritana a Parlamentbol, en nem volnek kepes bemenni oda addig, amig egy nyilvanvaloan csalo diktator megteheti, hogy a szemembe rohog, mikozben mindketten tudjuk, hogy o orbitalis csalassal van ott, ahol, en meg pitizhetek a nagynehezen megszerzett kis szekecskemmel a Parlamentben.

Ha egy eroszakos cselekmenyre keptelenek vagytok, akkor tegyetek meg ezt a teljesen bekes lepest, mint az utolso, me'g megteheto vertelen tiltakozast.
A bojkott utan mar nincs semmi mas lehetosegetek.
karma1
@RonaGyuri: Termeszetesen megteszem, mar be van allitva 2 csatorna felvetelre, a 3.-at meg (a mi sajat "kiralyi" tevenket) egyenesben fogom nezni. Bar a 2015-os Keleti palyaudvari balhekrol az itteni tvone.co.nz. Jessica Mutch eleg jo riportot adott (es eleg hosszut is).
bakegya
Hertelendy sem volt hajlandó DEÁK FERENC helyére ülni a pozsonyi országgyűlésben!!!-MOST IS ÍGY KELL KIÁLLNI A HAZÁNKÉRT.Népképviseletet , MAGYAR PARLAMENTI DEMOKRÁCIÁT !!! A választópolgárok tomege mutatkozott meg a TEGNAPI TÜNTETÉSEN.Ez újra dr DEÁK FERENC NÉPE -ORBÁN TÉRDRE-
...és orbán vitéz sehol,sintér kivezényelve,ma a rezsi szilárd és a pintér az ügyeletes- A DAKOTA elment vadászni,helikopterrŐL LEVADÁSZNI A HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.