A párt leköszönő társelnöke nem hagyja abban az ügyet, feljelentést tesz az őt tettleg bántalmazó Sallai ellen.

Itt a szombati LMP-s balhé folytatása: Hadházy Ákos feljelentette Sallai R. Benedeket
Fotó: Soós Lajos/MTI

Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt mondta, a rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, hogy mi történt pontosan, ugyanis

tettleges becsületsértés és garázdaság miatt tett rendőrségi feljelentést.

A balhé a párt szombati fegyelmi tárgyalásán törti ki, amikor Sallai Róbert Benedek lelökte Hadházyt a székéről, aki egy rövid időre az eszméletét is elvesztette.

Ami az eset részleteit illeti, Hadházy annyit osztott meg a nyilvánossággal, hogy 

nagyon gyorsan történt minden, de Sallai meg akarta ütni, ezt megakadályozták, és ezért lökte le végül a székéről. 

Hadházy azt is mondta, azért indult ellene fegyelmi, mert Sallai benyújtott egy beadványt, amelyben kifogásolta, hogy ő további visszalépéseket ígért a sajtóban.

(HVG)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert az mond valamit, hogy 4 eve is es most is az lmp-n mulott fokent a valasztason az ellenzek bukasa. Az, hogy az lmp-ben nagyon komoly bajok vannak, azt jelezte Ron Werber hirtelen tavozasa is a kampanymenedzseri posztrol.
Nagyon sajnalom Hadhazyt, mert o aztan tenyleg rengeteget dolgozott, es feltetel nelkul az lmp-ert. Mindenki dijazta ezt, kiveve a sajat partja.
Azzal egyidoben, amikor Szelike elkezdte az amokfutasat (kb. 3 hettel a valasztasok elott), Hadhazy teljesen hatterbe vonult.
Sosem szerettem az lmp-t, es nem a politikaja , hanem a parttagsaga miatt - aztan Szelike teljesen kiabrandito is volt az osszes megnyilvanulasaval egyetemben. Amikor Olganal a legutolso , valasztasok utani riportjaban kijelentette, hogy o vegig az osszefogas hive volt az elejetol fogva - akkor vegleg eldolt bennem, hogy nekik a szemetdombon van a helyuk. Aki kepes volt a kameraba hazudni ezt az allitast - az meg nagyobbakat hazudik, mint a fidesz - pedig oket nagyon nehez tulszarnyalni.
A Szelike altal elkoltott allitolagos szazezrek ruhatar- ill. fodraszra lehet, hogy csak ragalom, de vannak olyan emberek, akikre szazezreket, milliokat kolthetsz, es megsem lesznek jobb kinezetuek, mint egy szabadnapos mosono... (Legjobb pelda Aniko asszony, akit jol feloltozve, apolt kulsovel meg nem sikerult latnom. Igaz ez a kedves ferjere is.)
pedig ha valakinek, akkor nekik boven van ra penzuk es tanacsadojuk, hogy hogy nezzenek ki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Vissza egy picit a 2/3-madhoz... nem az lmp miatt lett az, mindenképpen az lett volna, hát még nem értitek?
Ha nincs 2/3-mad, az a kormány bukását eredményezi! MUSZÁJ VOLT LENNIE! Mindenképpen megcsinálták volna.
De végigmehetünk egyenként és meg lehet nézni minden körzetben, vajon ki miatt ki maradt le, de ennek már a világon semmi jelentősége.
Buta elemzők, politológusok, újságírók kiböktek 3 esetet, és most ezen lovagolnak és megy utána a nép, de nem az ország érdekében.

Gondoljatok bele, ha ennyi elég az ellenzék megrogyasztásához, hogy tudnának ők most egy éppen győztes kormányt alakítani, és visszatartani a fidesz nyomulását?
Hát az lenne a legnagyobb katasztrófa az országnak, most úgy látom!

Ezeket a pártokat el kell söpörni a fidesszel és elemzőivel együtt! Nincs helyük a politikában.
Kookas
@JAJMÁR: bocs te lettél a béjla.2 mert a gyurcsányozás az már nagyon megy.
JAJMÁR
@Kookas: Először értelmezd amit mások írnak. Én általában a nevükön szólítom a politikusokat. Nem alázom, de véleményem az van róluk, ami évek alatt és a tetteik alapján alakult ki. Nem egy céllal elindított pletyka váltotta ki.
A Bélának is volt saját véleménye, és azt védte, a világon semmi baj nem volt vele, unalmasabb nélküle a propi! de élhetsz egy burokban, ahová csak ugyanazok az emberek tartoznak, akik ugyanazt mondják és gondolják amit te, de ettől a világ még színes marad. Szerencsére.
A "burok" veszélyes, mert könnyen elfelejtesz kritikusan és a mások véleményén is gondolkodni, csak szajkózod a neked tetsző és irányítottan neked szánt blogok mondanivalóját! Vigyázz, ez "agymosás" :)
kereső
@JAJMÁR: "Ezzel a baloldallal – amelyet a 2002-2010 közötti kormányban részt vevő pártok és politikusok képviselnek – egyszerűen nem lehet legyőzni a Fideszt. Én elhiszem, hogy vannak a soraikban rendes emberek, de ennek ellenére olyanok, mint a leprások, ha közel megyünk hozzájuk, mi is elveszítjük minden esélyünket." Mondta mindezt Sallai Róbert Benedek a HVG interjúban.Tényleg miért is kellen velünk akár szóba állni is az lmp-nek,meg a jobbiknak. Orbán bezzeg!!!
Estéig ezt emészd jobboldali liberális demokrata léttedre.
JAJMÁR
@kereső: Oda-vissza ment ez a "játék", és még most is ez megy. Nagyobb ellenfél az ellenzéki oldalon lévő pártoknak ők maguk egymásnak, mint a fidesz, és úgy látom, hogy a pártok szimpatizánsainak is.
Csak azt kaptuk, ami ennek a következménye. Orbánt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.