Érdekes fordulat történt a Teréz körúti robbantás hétfői tárgyalásán: dr. Kalina József bíró megállapította: a térfigyelő kamerák felvételein látható elkövetőről egyelőre nem tudják kétséget kizáróan kijelenteni, hogy az ügy vádlottja, P. László Gergely.

A 2016. szeptember 24-én a főváros szívében két rendőr ellen elkövetett robbantásos merénylet tárgyalása január végén kezdődött meg. P. László Gergelyt minősített emberöléssel és robbanóanyaggal való visszaéléssel, illetve terrorcselekmény előkészületével vádolják.

Meghökkentő fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében

Az ügy hétfői tárgyalásán a térfigyelő kamerák felvételeit nézték meg. A rendőrök az összes vágatlan felvételt bemutatták. A bíróság célja a filmek valódiságának bizonyítása, ám dr. Kalina József az elkövető fizikumával, főleg a magasságával kapcsolatban kezdett kérdezősködni. Másról ugyanis nem lehet azonosítani: a kétórányi vetítés alatt egyszer sem nézett egyik kamerába sem, és a fejét mindig kalap vagy kapucni takarta. A felvételeken pedig a rendőrök és a szakértők szerint is egy 170-175 centiméter magas alak látható, míg P. László 183 centiméter.

Én már jeleztem a nyomozóknak, hogy a felvételeken a fiamnál jóval alacsonyabb személy látható. Végre a bíró úrnak is feltűnt

- nyugtázta László édesapja.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Hofipisti: de nem fogják beismerni!!! Mint a Tánczosnál, Mórnál, (ott utólag kénytelenek voltak, rosszul is voltak) és még jó néhány esetben...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: @Hofipisti: ja, és mindegyik Sanyi bá-nál volt...
F_Viktor
@Borsodi: Igen, találtak egy labilis emberkét, akire rá lehetett kenni ezt a robbantást, ezt a merényletet.
A kérdés az, hogy lusták voltak megkeresni az igazi tettest, vagy tudták ki az elkövető, s kellett egy bűnbak.
Mert ahogyan @babp1982: írta, jól jött ez a robbantás a fityeszes maffiának.
Zeta
@Pálinkafőző Rézüst: móri mészárlás?
terlasz
A fidesz kommunikációja szerint vártunk egy robbantást a bukott szavazás előtt. Az ellenzéki pártok fel is szólították O-t, hogy ne próbálkozzon megfélemlítő terrorcselekmény megrendezésével. Erre sem árt emlékeznünk.
Borsodi
@F_Viktor: Jól látod nem volna meglepő ha ők rendezték volna meg,ezektől minden kitelik.
Nyomokat,dokumentumokat akár embereket tudnak el tüntetni.manipulálni.A törvényünk meg tisztára mossa őket.rájuk nem vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.