A közmédia ismét meghívta Hadházy Ákost, hogy a verekedésről kérdezzék, de megint elszámolták magukat.

Hadházy Ákos a Facebookon számolt be arról, hogy a közrádió nem osztogatja a lehetőségeket csak úgy az ellenzéki politikusoknak, a politikus meg is jegyezte, hogy

a Kossuth Rádió 180 perc című műsorába majd’ két évvel azután juthatott be, hogy megválasztották az LMP társelnökének, és egy hónappal azután, hogy lemondott a posztról.

„Persze – ahogyan egy hete az M1 reggeli műsorában – most is Saller Benedek helytelen viselkedésén akartak csámcsocsogni. Az élő adásban ehelyett elmondtam, hogy Budapesten lehet hallgatni valódi híreket adó rádiókat is, de vidéken csak a Kossuth agitációs propagandája fogható. Folyamatosan súlykolják azt a hazugságot, hogy az ellenzék csak azért beszél a kormány bűneiről, mert milliószámra akar valamiért »migráncsokat betelepíteni«” – írta Hadházy az oldalára.

Hadházy szerint nyilvánvalóan azzal a céllal hívták be égessék kicsit, ő viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy soha nem hívták,

amikor a Tiborcz Istvánról, Farkas Flóriánról vagy az Öveges programról, vagy a 130 korrupcióinfó valamelyikéről beszélt volna.

„M1 pipa, Kossuth pipa, gondolom többet tényleg nem kell jönnöm. De ha lesz itt egy tüntetés, arra nagyon szívesen eljövök” –  jegyezte meg a politikus.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Hadházy Ákos

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye mennyire fáj, ha a saját hülye módszereitekkel élnek? =))
Mikor a dagadt törpe a kérdésre kellemes ünnepeket kívánt, boldogan tapsikoltatok, hogy miiyen jól megmondta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugye mennyire fáj, ha a saját hülye módszereitekkel élnek? =))
Mikor a dagadt törpe a kérdésre kellemes ünnepeket kívánt, boldogan tapsikoltatok, hogy miiyen jól megmondta! =))
szep napot
Szerintem igaza van. (Igazabol nincs igaza csak nem akarm, hogy megverjen)
namihami
Milyen közhelyszerű az a bizonyos -Visszanyalt a fagyi- mondás és mégis milyen találó.
cikicakk55
@Szeparepa2: Teljesen igazad van. Felesleges volt ez a poszt. Ebben az országban a Fidesz által kreált törvénykönyvvel, az Alkotmány átírásával a Magyar ember képtelen szembe menni,törvényes keretek közt. Ameddig Polt a főügyész a papír árát nem érdemes rákölteni a feljelentgetés megírására. Ki kéne használni azt,hogy még az Eu tagjai vagyunk és onnan segítséget kérni.A Magyar törvényekkel az országon belül egyetlen ellenzéki párt sem tud harcolni.( na meg valljuk be,nem is nagyon akar) Ők maguk is tudták,hogy Orbán választási törvényét csak egyetlen dologgal lehetett volna legyőzni,azzal,ha összefognak. Nem tették,mert még a párton belül is csak vitatkoztak,nem,hogy egymással összefogtak volna. Kár a púderért,ert a nép április 8.ig még hitt az ellenzéknek,de azóta legalább is én,semmivel nem tartom Őket jobbnak,mint a Fideszt.Önzők,egoisták,csak az a jó,amit ők mondanak,az Ő párjuk lehet csak a vezető kormánypárt. Így nem lehet a Fideszt elzavarni.Teszem fel,ha a Fidesz vesztett volna,már lángokban állna Budapest. Emlékezzünk 2006-ra .Pár száz bűnözőt és focihuligánt felbéreltek Orbánék és mi lett belőle. Most ugyan ez megy a Franciáknál.
DURBlNCS
@Shikari: te vagy egy sí? kári? kárikittyom? édes-savanyú tyúkom? tikom? megmaradt-e még a fél pénzed? heh
DURBlNCS
@Shikari: cső haver... cső? vagy inkább bő? illetve kő? nem az. ez műanyag.
csak úgy....
@DURBlNCS: Figyusz halfarok ,ez nem erotikus oldal ?,... Csak nem fiukkal akar itt ösmerkedni? ;) Te magyar pásztor ? ;)Shikari csak a medve izéló román pásztorokat nem szereti ;)
cipicirip
Ez a Hadházy a humorista Hadházi rokona?
DURBlNCS
@cipicirip: áááááááá dehogy. csak úgy ahogy én magam vagyok durrrbincs és a shikari ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.