Furcsa feltételeket szabnának a gyerekeknek a XXII. kerületi lakóközösség egyes tagjai.

A hvg.hu vette észre a Pesti Cetli nevű Facebook csoportban, hogy a XXII. kerületi Rózsakerti lakótelep játszóterére valakik olyan figyelmeztetést tettek ki, amin a "pihenni vágyó" környékbeliek kérik arra a játszani készülő gyerekeket, hogy ezt csak visítozás, ordibálás, hangos bömbölés nélkül tegyék meg.

Az életszerűtlen elvárások (kiabálás, visítozás, hangos (!) bömbölés) mellett természetesen akadnak jogosak is (csemetefák bántalmazása, wc-zés a házak tövében), de érdekes kérdés, hogy egyáltalán létezik-e olyan gyerek, aki teljesen mentes a "lakók" által felsorolt bosszantó szokásoktól.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
hány vécé is van a játszótéren? Akit zavar a gyerekzsivaly, költözzön be egy zárdába, vagy nyúljon a zsebébe és építsen zajfogó falat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Mirabilis: Drogozni ott is lehet. :( Röhögj csak, sokan vagytok ilyenek sajnos. :(
Élhetetlen
@Mirabilis: Értem, ezzel megválaszoltad bulinegyed problémáját, ha bulinegyedet csinálnak a lakó környezetedből, akkor csak hisztis vagy és kész. Letudtad a három hinta, egy homokózó, és az élmény játszótér zajszintje közötti különbséget. És dehogy is cáfolod magad, mikor azt írod, hogy aki nem elég gondosan választott, az így járt, és utána azt, hogy, ha gondosan választott, akkor is a szomszéba költözhet egy autószerelő. Ja, az is így járt, de te tudod, hogy mi a megoldás. Neked az életed is olyan egyszerű, mint a gondolkodásod? „Ingatlan vásárlás:fiatal: közel óvóda, iskola játszótér„. Nem akarlak ilyen kérdésekkel terhelni, hogy mi lenne, ha ez egy olyan park lenne, amit már leírtam, ahova ki lehetne menni a háromévessel, és tolni a babakocsit az egy évessel. Ez a játszótér erre nem alkalmas, de minden kisgyerekesnek ez jó szerinted, akkor is, ha a gyerek nem tud nap közben aludni a ricsajtól, csak ha hangszigetelve, légmentesen bezárják a lakásban. Tudom, feleslegesen koptatom a billentyűt, eddig sem értetted, miről írtam, ezt sem fogod.
Élhetetlen
@Mirabilis: Miért költöznék? Már leírtam, csak nem értetted. Északon a Gellérthegy, és kilátás a János hegyig, délen a terasz, nyílnak az azaleáim, és kilátás az Infoparkig, senki nem lát be az ablakon. Miért irigyelnélek? Az eszedért? Hát azért nem foglak.
Élhetetlen
@Mirabilis: Na, látod ez az, mikor az eszedről beszélek. Az egyszerű dolgokat sem érted meg. Ha északra a Gellérthegyet látom, délre az Infoparkot, ebből hogyan következik, hogy seggen kell lecsúsznom a Gellérthegyről? Ha egyszer erre jársz, ahol a négyes, hatos villamos elágazik, nézz fel a félkörívben levő házak tetejére. Keveset látsz, csak a szélét, a tujáimat, de van tíz leanderem, futórózsáim, bokorrózsáim, minirózsáim. Lapos terepen van, kényelmes közlekedéssel. De te biztosan irigylésre méltóbb helyen élsz. De nem erről van szó, hanem arról, hogy semmiből nem vagy képes logikus következtetést levonni. Ahogy azt sem érted, hogy a játszótér kapcsán csak annyi történt, hogy jól elköltötték a pénzt, és nem épeszű megoldást hoztak össze.
Élhetetlen
@Mirabilis: Ja, hogy te pesti vagy, és nem tudod, hol jár a négyes, hatos villamos? És hol válnak el egymástól az sínek? Ja, és nem te jöttél azzal, hogy irigyeljünk (ketten is), mert olyan szuper helyen laksz? Én csak megírtam, hogy miért nem irigyellek. És tényleg beszéld meg anyáddal, hogy borogasson, bár nem biztos, hogy segít. Na, ezt befejeztem. A hülyeség nem igazán szórakoztat.
wagabund
az új szomszéd elnézést kért, hogy néha sír, ordít a kisgyereke...mondtam neki, hogy ne kérjen elnézést, mert én is voltam kisgyerek, és én is sírva üvöltöztem(néha, ha szükséges volt...)

hagyja, hadd sírjon..mint minden gyerek...egyszer csak felnő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.