A kereskedelemért felelős miniszteri biztos szerint nincs semmilyen engedélye a plázaépítőknek. És a CBA volt vezérének is beszólt, amiért multiknak adja a boltjait.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nem épülhet, amíg meg nem lesz az a pénz rá!
Pedig a helye megvan ott az Agip kút mellett. És a vásárlóerő is ki fogja kényszeríteni, a piaci versenyhelyzet biztosítása miatt.
Rockxy
Hát, nem kell több pláza.
A régieket is lehetne már bontani.
Nessy
@verőce21: Miután a Flórián és az Erocenter sem igazán műkszik, nem sok értelme van egy új plázának.
A "magyar üzletekkel" nem lenne semmi bajom, ha a közelembe lenne legalább egy multi. Igy viszont a CBA-ban kisebb választékért többet fizetek! De úgy kell nekem, miért lettem idős, és fájó térdű.
verőce21
@Nessy: (17:10) A "Flórián" tudomásom szerint már 30 éve sem működött! Nem tudom miért, de talán rossz helyen van. Hiába csomópont, mégis kiesik a hazafelé tartók útvonalából.
(Pedig ennyi mocskos panel kevés helyen van egy csomóban, mint ott a Szentendrei út elején.)

Én viszont a tervezett helyen nagyon is el tudok képzelni egy mai plázát. Ezek már teljesen új elvek szerint épülnek, leginkább egy török bazárhoz hasonlítanak, sok kis üzlettel, utcákkal. Ezek piacok is egyben, egy vásárcsarnokhoz hasonlóak.
Ott laksz talán a III. ker. ezen a részén?
Nessy
@verőce21: Belső Óbudán egy száz éves emeletes házban lakom. Miután nehezen közlekedek, nekem már mindegy, hol épűl még egy pláza, vagy bevásárló központ. A nehezebb dolgokat az ifjúság elhozza, a kisebbekhez ott a CBA, meg a piac. Egy nyugdíjból meg nem igazán fogok már nagy vásárlást csapni. Tudod hogy van! Ha az ember nem hal meg fiatalon, megöregszik. :-))
verőce21
@Nessy: (17:59) Szép helyen laksz, ott még Krúdy is ivott a szomszédos fogadóban!

De ne búsulj, hogy még nem haltál meg, vagy nem mentél füstbe, egy svájci temetőben ellopták Chaplin koporsóját is. (Ez olyan, mint egy jó Chaplin filmben a nyitójelenet.)
Nagy emberrel már csak megtörténhetik ilyen is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.