Orbán Viktor négy évre esküdött fel kormányfőnek csütörtökön, majd azonnal elkezdett tizenkét évre tervezni. Aki Magyarországnak más jövőt akar, mint amit a kormányfő elképzel, és a kétharmad birtokában végre is hajt, annak Orbán beszéde rémisztőbb nem is lehetett volna. Részletekkel ugyan továbbra sem szolgált a Fidesz elnöke, de átcímkézte rendszerét, hogy jobban eladhassa azt a régióban és az egész Európai Unióban. Összeszedtük az Orbán-beszéd öt plusz egy legfontosabb tanulságát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nem hiába fenyegetőzött március 15-én, a napnál is világosabb hogy politikai jogi és "erkölcsi" (van neki ilyen, nos, ha igen akkor az elég sajátos) elégtételt fog venni. Mindenkin aki márc.15-én nem a Március 15-e téren éltette, és úgy általában azokon a választókon is akik ellene szavaztak.
Szép új narancsos világ jön ami ha sikerül beváltania embertelen fenyegetését jóval tovább tart majd mint 2023. Csak megkönyörül addig rajtunk egy aszteroida. Hogy van mersze 2023-ig tervezni? Miért nem mindjárt kihalásos alapon vagy a viágvégéig tervez:(((( Fullosan elmehibbant, velejéig alávaló és gonosz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Alapjában véve minden ,,ellenzéki pártról,, ezt gondolom, el nem vetem a lehetőségét, hogy lesz belőlük valami de még nem produkáltak szinte semmit, az olimpia ellenes népszavazási kezdeményezés nekem úgy tűnik ,,ki volt találva,, hogy s fütyisz kitudjon bújni a nyilvánvaló elbaltázott terv alól presztízs veszteség nélkül !!!
Commenter
@papa.49: az atv volt egy szavazás e szerint több mint az emberek 68 százaléka gondolja úgy hogy igen, az ellenzék meg fog erősödni és még jóval 2030 előtt képes lesz leváltani a csutit, ha magától össze nem dől ő is meg a rendszere is...
papa.49
@Commenter: Úgy legyen de én már azt nem érem meg, pedig szeretném de nem fog menni ...
papa.49
@Macskaszem: El ne feledjük a 2-3 éve kialakult Szolnok elkerülő históriáját, a Lévaiaké voltak azok a földek zsombékos, mocsaras, a Zagyva partján elterülő terület, ami ráadásul Natura 2000 minősítésű volt ott kellett építeni az orbántorzót amit bárki láthat ha Szolnokról elindul a 32 főúton Jászberény felé !!! Azokat a földeket gondolom ,,JÓPÉNZÉRT,, kisajátították, és elkezdték rajta kb. 5X árban az építkezést, mellesleg a mostani elkerülő út ami Abonyt, és Szolnok nagy részét kikerüli, minden híd úgy lett kialakítva, hogy a másik pályatest is aláférjen !!! EZ ÁM A SPÓROLÁS !!!
Commenter
@papa.49: de fog menni!!!legyünk mi is optimisták ha a csuti 2030-ig mer tervezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.