Kövér László régi haverja a miniszterelnöknek, ha ő állít róla valamit, az biztosan helytálló. Ha ezt vesszük alapul, akkor nem várható változás: tovább a faltörő kos útján, aki nem buta, csak bátor. A bölcs ember tanul hibáiból, megérti, hogy mit rontott el és változtat rajtuk. Persze ez csak azokra igaz, akik hibáznak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"nem tud mást adni, mint önmagát" ezzel egyet is tudok érteni: ő egy buta, műveletlen, arrogáns paraszt-suttyó! =))
Nessy
Olyan, mint a viccbeli ló! Nem bátor, csak vak és ostoba!
tudode
Abban igaza lehet a tűzön, vízen keresztül ezt a "falusi gyereket"+ fényező, ő sem jobb a deákné vásznánál, hiszen .. t a b u .. de már az un. átkosban is FELFIGYELTEK RÁJUK, amit import áruként magukkal hoztak, és ÁDÁZ KÜZDELMET FOLYTATNAK, hogy 30 éve ki ne derüljön:
.
www.google.hu/search?q=k%C3%B6v%C3%A9r+l%C3%A1szl%C3%B3+%C3%A9s+orb%C3%A1n+viktor+%C3%BCgyn%C3%B6k%C3%B6k&oq=K%C3%B6v%C3%A9r&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j35i39j0l2.4593j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Valójában "csak" a bajtársak a barátai ENNEK A KIVÉTELES KÉPESSÉGŰ politikai kalandornak, akit se a faterja, senki nem képeSS jó útra terelni
.
----- Orbán Viktor a Frizbi műsorában - (nagyon) exkluzív interjú - 2011. május 1.
www.youtube.com/watch?v=rmKajEIWvyA
.
Amire "használható" az állampolgárok szürkeállományának szinten tartására, már ami a megszámlálhatatlan .. c s í n y t e v é s é t, kóklerségét illeti.
.
Mókás, de élete 2/3-án túllévőként talán MÉG EGYSZER KELLENE SZÜLETNIE ahhoz, hogy képeSS legyen kibújni a kígyóbőrbe búj SZARKAKÉNT a .. v a s t a g b ő r é b ő l!
.
2011 óta NEM FEDEZHETŐ FEL NÁLA semmiféle javulás, sőt úgy elkanászkodott, hogy már az országán túl már az EU-ra is feni a ZÁPFOGÁT!
.
Lassan a nép énekli el neki a RENDSZERVÁLTÓ DALÁT, azt,, hogy
.
Azok a "boldog"-talan szép napok .. é g ... v e l e d ,
Te nem tudod milyen .. j ó ... n é l k ü l e d !
RonaGyuri
Na ettől tartok én is

A derék párt-lap egy fontos momentumot emelt ki Köteles-pajtás hétvégi szó-hasmenéséből

A derék portál „KÖVÉR LÁSZLÓ SZEMÉLYRE SZABOTTABB KORMÁNYZÁSRA SZÁMÍT” címmel számol be arról, hogy miket is mondott az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan (újra)választott elnöke.
Nos mint tudjuk az interjú hemzseg az elképesztő baromságoktól, gátlástalanságtól és pofátlanságtól. Nem könnyű még a felemlítendőket sem kiemelni belőle. Azonban a derék Magyar Idők –úgy tűnik – rátalálta az igazi gyöngyszemre. Legalább is a portál főoldali ajánlójában (és a leadben is) azt emelte ki, hogy: „a következő időszakban a miniszterelnök többet tud majd a jövőkép kialakításával, az ehhez szükséges stratégiák kidolgozásával foglalkozni”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.