Szombaton tartott sajtótájékoztatót a Magyar Liberális Párt, amelyen bejelentették, hogy az MSZP-Párbeszéd listáján Parlamentbe jutó Bősz Anett függetlenként folytatja.

A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról

Fotó: Részlet a videóból

Bősz döntése többek között azzal jár, hogy a Párbeszédnek nem lesz frakciója.

Az egész sajtótájékoztató talán legérdekesebb és legemlékezetesebb pillanata mégis inkább az, amikor a videó hátterében elsétál egy vélhetően részeg nyugdíjas. Az úr arckifejezése abban a pár másodpercben mindent elmond szavak nélkül is:

(Blikk.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország a felvirágzás küszöbén áll. Már megint. Az orosz hitelből, oroszok által kivitelezett paksi erőmű mellé már itt is van nekünk a kínai hitelből, kínaiak által kivitelezett Budapest-Belgrád vasútvonal. Csak abban reménykedhetünk, hogy azért zúzott kőre szükség lesz és azt nem Kínából hozzák ide, hanem helyben vásárolják és talán néhány univerzális tehetségű gázszerelő és apuci is hozzáfér némi megbízáshoz. A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem. 8 éve még visszafordítható lett volna ez a folyamat, ma már - szerintem - nem. Bár ne lenne igazam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@division: A csúti kancigány és bűnöző bandája illiberális rendszere nem kompatibilis a nyugati jóléti fogyasztói társadalommal és a szabad versenyre építő kapitalista piacgazdasággal, de a kísértetiesen hasonló jelek ellenére szocializmusnak sem mondható. Nyolc éves kormányzásuk sok jele mutatott arra, hogy mire megy ki itt a játék. 2010 után elkezdték mohón felvásárolni az ország javait: erdőt, szőlőt, földeket, szállodákat, kastélyokat, Balaton parti ingó és ingatlanvagyonokat, de vettek médiát, és még ki tudja mi mindent nem vásároltak maguknak. A Vezér barátjának mesés gazdagodásáról nem is beszélve. A magyar emberek magán nyugdíjkasszáját önkényesen bekebelezték, a felzárkóztatásra szánt pénzeket rendre lenyúlták, vagy haszontalan dolgokra herdálták el, így a nép zömét tudatosan leszegényítették, s cselédsorba taszították. Terhes lett nekik az EU, és most már onnan menekülni szeretnének. Nosza, váltsunk hát ismét köpönyeget, és mivel az új rendszerhez immár minden adott – földbirtok, kastélyok, pénz, gazdag és szegény ember egyaránt – itt az idő, hogy építsünk egy régi vágású kereszténydemokráciát. Mert miről van szó? Az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban.Az uraság egész nap dorbézolt és mulatott, míg a cselédeik a birtokain reggeltől napestig keményen dolgoztak (lásd, Ady Endre A grófi szérűn című versét). Olykor csak egy karéj kenyérért és egy köcsög aludttejért siratta a cseléd a másét. Abból a világból való az a mondás, hogy cseléd volt az apád, fiam, hát cseléd leszel te is! Szép új urambátyám-cselédvilág vár ránk! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
KisGenyo2
@Eladott Ország: "A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem."
Erről van valami tényként kezelhető adatszerű cuccod, vagy csak úgy érzésed szerint van így?
KisGenyo2
@Eladott Ország: Szerintem meg egyedül a Bokros csomag nagyobb szopás volt a népnek, mint az általad említett két beruházás együtt. Én is csak érzésre mondom:
Ezektől ugyanis nem tudok kevesebb tejet, vagy benzint venni a fizetésemből. De a Bokros csomagnál ez volt a kutyakemény helyzet.
Persze irígykedhetnék, hogy jajj de jól járnak sokan, de én inkább örülök, hogy az infláció kisebb a bérem növekedésénél. ;-)
Eladott Ország
@KisGenyo2: Mindazonáltal az egy főre eső GDP-t több éves távlatban tekintve magyar felzárkózásról nem beszélhetünk az EU-28- ahhoz képest: 2016-ban ugyanúgy az átlag EU-átlag 67 százalékán álltunk, mint négy évvel ezelőtt.Sőt, a mélyebb folyamatokat nézve sokkal elkeserítőbb a helyzet: a globális versenyben Magyarország lemaradása növekszik, ha a termelékenységet nézzük. Egy történelmi esélyt szalasztottunk el. A tények azt mutatják, hogy Magyarország sajnos nem erősödik. 2013 óta ugyanis mind a 7 magyar régió rontott a korábbi helyezésén. Észak-Magyarország ráadásul olyan nagy mértékben, hogy rákerült a lecsúszó régiók listájára is. Ez a bravúr az egykori kommunista országok közül csak a Nemzeti Együttműködés Rendszere által irányított Magyarországnak sikerült. Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában.
Kookas
@Desischado: szerinted melyik az az egy??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.