A Sólyon eltűnt kislány szülei szerint még van remény, hogy lányuk él, és az áldozat valaki más. A rendőrség hivatalosan azonban nem közölt ilyet. A tettes egy 15 éves fiú lehet, a falut sokkolta az eset.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó lenne ha rendőrség nem titkolózna, hanem korrekt módon válaszolna a feltett kérdésekre !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Hát szerintem is erősen így fest az ügy !!!
görbetükör
Ha még az áldozat kilétét sem tudják, honnan tudnák, hogy ki az elkövető?
A szakételem igencsak hiánycikk a hatalom árnyékában. :(
Peller Anikó
@bencemacska: ráadásul ha tényleg találtak a cigónál egy másik (élő) elveszett 8 év körüli gyereket akkor az teljesen abszurd ha ezt nem mutatják meg a szülőknek azonnal.

Ha nem találtak akkor nem azt mondom, hogy nem tudjuk megerősíteni, hanem azt, hogy nem találtunk másik gyereket, csak egyetlenegy hullát találtunk, eddig. A gyerek feje szét van verve, hurok a kezén és a nyakában, meztelenül a Séd patakban.
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 09:53
Az lehet, hogy olyan állapotban van, hogy nem lehet megmutatni, de akkor is gondoskodni kellett volna már a DNS segítségével történő azonosításról!
papa.49
Nagyon sok itt az elhallgatott tény, vagy kurvára igyekeznek valakit menteni, mindenesetre az ilyen ,,rendőrséget,, jól picsán kéne rúgni, mert ha az ő gyerekükről lenne szó ők is körbe rágnák az asztalt az idegtől !!!
Aljasság, és embertelen amit a rendőrség művel !!!
görbetükör
@bencemacska: vagy nagyon nem tudják, hogy ki a tettes. Gyorsan találnak valakit, aztán kész a statisztika, hogy nálunk minden dübörög. Ha tévedtek, az sem baj, hiszen annyi bűnöző van szabadlábon, eggyel több, már észre sem vesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.