Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját. Majd rögtön ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Ezzel máris megkezdődött a központi hírszerzés kiépítése. A keddi közlönyben jelent meg a határozat, mely szerint a miniszterelnök május 21-i hatállyal felmentette főigazgatói tisztségéből Kovács Józsefet, a KNSZ főigazgatói tisztségéből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na de miniszterelnök úr! Önt az egész világ szereti, tiszteli, nagyra becsüli, itthon elsöprő (49 ill.35%) többség újra választotta! Akkor most mitől, kitől fél? Kik után óhajt kémkedni? Csak nem a civilek miatt van szüksége páncél gatyára?
Clavigo
Ez a Zember tényleg fél... Tehát jogos a dupla kevlar-bugyi a dagadt valagán.
karma1
@Clavigo: Aaaa, dehogy fel,... Itt az osszes troll irogatja rendszeresen, hogy a miniszterelnok urat demokratikusan ujravalasztotta a nepe, es o nem fel, mert nepszeru... A csikari szokott kilogo barna nyelvvel ilyeneket lihegni...:o)))
Sámannus
Engem meg kell hogy öljetek szarházik! Inkább hagyjátok abba!
magyarbakancs
Kelet-Európát mindig a diktátorok félelme lengi be.
A demokráciára hivatkozva szabadul el a diktatúra golyója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.