Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a meggyilkolt kislány ügyében.

Az egész országot megrázta az a gyilkosság, amit egy 16 éves hajmáskéri fiú követett el. A helybeliek által csak "Ferikének" ismert fiatal elcsalta, majd kegyetlenül meggyilkolta volt óvodatársának húgát, a 8 éves Adriennt.

A kislány testén több külsérelmi nyomot is találtak, a Tényeknek nyilatkozó igazszágügyi orvosszakértő szerint már ezek is nagy valószínűséggel a gyermek halálához vezettek volna,

de közvetlen halálokként a vízbe fulladás szerepel a halotti bizonyítványon.

Adrienn édesapja a TV2-nek azt is elmondta, rákérdezett, hogy szexuálisan is zaklatták-e a kislányt de kitérő választ kapott.

Azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, mi történt

- fogalmazott az apa.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@csak úgy...: Lehet, hogy ittott elegge sarkosan fogalmazott, de a lenyegben igaza van: SEMMIFELE visszatarto ero nincs mar egyetlen demokratikus orszagban sem, mivel a demokracia feltalalta az emberi jogokat, igy a 72 embert megolo idiota is fellazadhat a "kellemetlen" bortonviszonyok mellett, es a birosag szo nelkul megadja neki a karteritest es javit a bortonviszonyain...(Aki Norvegiaban vagy hol meszarolta le a fiatalokat valami kirandulason ).
Lassan kezdem ugy erezni, hogy a demokracianak is vannak vadhajtasai, es szep lassan ebbe fog belefulladni a jelenlegi nyugati kultura is.
A mienkkel nem nagyon kell foglalkozni, mert nalunk ilyenfele kulturarol eleg regota nem nagyon beszelhetunk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: ma, 15:33
Én ezt olvastam, amit a hajmáskéri polgármester mondott:

"A fiú édesanyja közterület-karbantartóként dolgozik nálunk. Jó munkaerő, számítok rá a jövőben is. Őszintén elmondta, hogy milyen helyzetbe kerültek. Azt mondta, hogy sajnálja a történteket, de kiáll a fia mellett. Szabadnapot kapott erre a hétre, hogy tudja intézni a dolgokat. A fiú apjáról már nem tudok ilyen jókat mondani. Pont az ellentéte a nőnek. Nem dolgozik és nem is dolgozott sehol"
karma1
@Horizont: Asszem, Te kiallnal, mert Te egy kis anyatigris vagy - mert minden anya vedi a kicsinyet - ezzel nem is lenne problema, de ELOTTE miert nem kezelte 17 evig azt a kolket ugy, hogy meg is erdemelje ezt a vedelmet? Vagyis ha csak egy kicsit is utananezett volna a gyerekenek, akkor talan nem lett volna egy vadallat belole, extrem gondolatokkal abban a csokott agyaban.
Ezzel egyutt el tudom kepzelni, hogy az sem lehetett sohasem jo pelda, hogy apuka soha nem dolgozott - mit mondjak, anyuka kurvajol valasztott X evvel ezelott...:O(((((((
karma1
@Horizont: Szerencse, hogy Te ilyen helyzetbe SOHA sem kerulhetnel, mert Te NEVELTED, TANITOTTAD a gyerekeidet! Ez a legfontosabb lenne masok szamara is, de szerinted valaha elerheto lesz a jo oktatas ilyen oktataspolitika mellett?
Nem hinnem.
division
@ittott: Azért az iszlám erős, de az biztos hogy fel kellene akasztani ezt a kis mocskot.
division
@ittott: Mondjuk egy ilyen féreggel nem is kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.